Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто #440 та Vadim Boyko | Перевищення службових повноважень

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Daniil Beztrusov

Новий гравець
3 Гру 2024
4
  1. Нікнейм адміністратора: #440 та Vadim Boyko
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Daniil_Beztrusov #1775
  3. Суть скарги: хелпер зі статіком 440 рубав дерева з червоним ніком це поперше. По друге, я коли рубав дерево його випадково вбив. Також він забирав мої дерева та посилав мене рубати інші ялинки. Потім після того як я його вже в котрий раз вбив випадково, він мене телепортує ( що вже є перевищенням службових повноважень адже він є хелпером) і починає мене питати чого я його вбиваю. Його аргументом було те що він там був перше ніж я. Оскільки він є нон рп персонажем ( червоний нік) він не приймає участь в рп процесі. Після діалогу який немає жодного сенсу він мені бажає приємної гри на "Ukrein GTA 5" ( так він мені написав) і повертає назад. Я продовжую рубати дерева і він мене вбиває з топора потім. Він потім підняв, але все ж ситуація сама. Я будучі в фракції Life Invader не відправив оголошення гравця через це. Тобто 1 гравець втратив можливість продати чи купити щось. Хелпер телепортує гравців, порушує правила серверу, будучи нон рп персонажем намагається зробити рп ситуацію. Теоретично, те що він вмирає мене ніяк не турбує, адже в рп світі його немає тут. А він ще й посилає гравців рубати інші дерева адже він тут! Та телепортує з причин того що його вбивають. Я вважаю це неприпустимим для хелпера таке хамське ставлення до гравця. Також він мені створив 2 зірки розшуку та перешкоду гравцеві.

Щодо хелперу Vadim Boyko все простіше. Він просто пише в діскорд канал Купівля-продаж та продає там автівки та ялинки. Я не знаю чи це є порушенням правил, але якось нон рп персонаж не має продавати речі та автомобілі гравцеві. Прошу з цим розібратись.
  1. Докази порушення (скріншот/відео): 1) #440: https://www.youtube.com/watch?v=jrjcRLyN0LU&ab_channel=Oreo
    Таймкоди:
    1. 00:00 - випадкове вбивство
    2. 1:13 - вкрав моє дерево
    3. 1:38 - Вбивство 2 та "Що ви робите шановний"
    4. 3:12 - телепортація без причини
    5. 4:10 - "Так може я раніше там був?"
    6. 4:55 - "Приємної гри на "Ukrein GTA 5".
    7. 7:56 - Вбивство від хелпера ( статік вбивці його). (він потім підняв, але все ж таки вбивство було).

2) Vadim Boyko: https://imgur.com/a/BriXj8o
  2. Дата видачі покарання: -

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Розглянувши Ваше зверення, маю наступне рішення:
Christian Sinder знятий з посади хелпера.
Vadim Boyko до призначення на хелпера був IC персонажем, тому має необхідність позбутись IC предметів.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі