- 19 Чер 2025
- 15
- Нікнейм адміністратора
- Young Thug
- Ваш статичний ID
- 20048
- Звʼязок з Вами
- _renewall_ - discord
- Детальний опис скарги/ситуації
- Вітаю!
Хочу висловити своє незадоволення щодо виданого мені покарання за нібито MetaGaming.
Під час гри я під'їхав до лікарні, де зустрів знайому та спілкувався з нею в межах RP-процесу. Пізніше побачив двох своїх знайомих, які наразі займають посади адміністраторів. На той момент вони не мали жодних адміністративних позначок або ознак, тому я звернувся до них зі словами: «Що ви там, адміни?».
Не розумію, з якого моменту саме ця фраза почала вважатися MetaGaming. Слово «адміністратор» є звичайною посадою, яка існує і в реальному житті — в закладах, установах, компаніях, лікарнях, кафе тощо. На мою думку, сама по собі згадка цього слова без використання будь-якої позаігрової інформації не може автоматично вважатися порушенням правил MetaGaming.
Окрім цього, на момент покарання я перебував у RP-ситуації та вів діалог з агентом FIB. Ситуація була перервана адміністратором Young Thug. Вважаю, що навіть якщо адміністрація побачила можливе порушення, було б доцільніше дозволити завершити поточну RP-ситуацію, а вже після цього розглядати питання щодо покарання.
Я не погоджуюся з тим, що в моїх діях був наявний склад порушення MetaGaming, оскільки вся комунікація відбувалася виключно в RP-форматі. У зв'язку з цим прошу переглянути ситуацію, надати об'єктивну оцінку моїм діям та розглянути питання щодо компенсації за завдані незручності.
На мою думку, подібні рішення негативно впливають на мотивацію гравців брати участь у якісному RP-процесі, особливо коли покарання видаються за ситуації, які можуть трактуватися неоднозначно.
Дякую за розгляд звернення.
- Посилання на докази
- https://youtu.be/e9nHuBMJvf0
- Яке покарання оскаржуєте
- Мут на 15 хвилин за MG.
.