Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

N1Ga007

Козак
28 Січ 2025
15
Нікнейм адміністратора
Akio Meyer
Ваш статичний ID
3277
Звʼязок з Вами
discord - n1ga007
Детальний опис скарги/ситуації
  • Опис ситуації, у якій було отримано блокування: Я приїхав на ящик і чекав 02:00 але приїхали ще двоє де один з них бігав з карабою в руках це видно на їхньому ж відкаті який вони подали у скразі 8018 скарги без.орг , побачивши що один із них бігав з карабіном у руках я розцінив це вже як ІС причину що якщо ми пересічемось я можу відкривати вогонь щоб захистити себе бо причини щоб він носив карабін у руках у нього не було там були тільки ми і це було ясно що він буде стріляти якщо хтось забіжить до ящику і коли я забіг він теж по мені стріляв. Я рахуя що покарання у 3 години якось не справедливо бо ті двоє занадто хитрі один бігає з карабою на всяк випадок а друга не видна і її ДМлять.
Посилання на докази
https://ibb.co/SXkCq0vv
Яке покарання оскаржуєте
ДМ - адже я рахую що в мене була ІС причина
  1. Нікнейм персонажа: Nazar Armatura
  2. Час та дата отримання покарання: 2026 - 06 - 07 - 15:09:20.
  3. Опис ситуації, у якій було отримано блокування: Я приїхав на ящик і чекав 02:00 але приїхали ще двоє де один з них бігав з карабою в руках це видно на їхньому ж відкаті який вони подали у скразі 8018 скарги без.орг , побачивши що один із них бігав з карабіном у руках я розцінив це вже як ІС причину що якщо ми пересічемось я можу відкривати вогонь щоб захистити себе бо причини щоб він носив карабін у руках у нього не було там були тільки ми і це було ясно що він буде стріляти якщо хтось забіжить до ящику і коли я забіг він теж по мені стріляв. Я рахуя що покарання у 3 години якось не справедливо бо ті двоє занадто хитрі один бігає з карабою на всяк випадок а друга не видна і її ДМлять.
  4. Нікнейм адміністратора, який видав блокування: Akio Meyer - притензій до нього я не маю можливо він просто не правильно побачив ситуацію бо дивився її по тайм коду але якшо подивитись весь відкат то це буде виглядати так як я це розписав вище.
  5. Скриншот отримання покарання: https://ibb.co/SXkCq0vv
  6. Ваш статичний ID: #3277

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,264
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Створіть оскарження з відеодоказом від вашого лиця. По відео з скарги на момент того, як ви почали ДМ, зброя була за спиною, як ви могли бачити, що він бігав по лабіринті з зброєю в руках? Людина бігала так, але за 5 хвилин до моменту вашої зустрічі. Якщо відкату з вашої сторони немає, то в оскарженні відмовлено.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі