Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Важливо State | Заявки на посаду лідера LSPD

Octavian

State
Головний Куратор
17 Гру 2024
1,971
лідер лспд.png

Лідер — ключова особа, яка забезпечує розвиток та ефективність організації. На цю посаду потрібна відповідальна людина з високою залученістю та проактивністю, яка готова приділяти значну частину часу своїм обов'язкам. Якщо ви не впевнені у своїй здатності виконувати ці обов'язки, радимо утриматися від подання заявки.

лінійка юг.png
Критерії :

— Вік 16+
— Відіграних на сервері 100+ годин
— Зрілість, витриманість, вільне володіння письмовою мовою
— Знання: правил держструктур, правил для лідерів, RP термінів
— Ознайомлення: інформації про державні структури, законодавчої бази
— Відсутність серйозних порушень
— Готовність приділяти 3+ години щоденно
— Наявність Discord з робочим мікрофоном
— Ідеї щодо розвитку організації
— Схвалена RP біографія

лінійка юг.png

Форма заявки:

1. Ваш ігровий NickName:
  2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
  3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
  4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?:
  5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
  6. Ваш тег в Telegram:
  7. Ваш логін в Discord:
  8. Ваш справжній вік:
  9. Які в вас є ідеї для фракції:
  10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
  11. Чи маєте ви сформовану команду?
  12. Місто, в якому живете:
  13. Схвалена RP біографія:
лінійка юг.png

Додаткова інформація:

• Невиконання вимог — відмова.
  • Неспівпадіння ніка на форумі та в грі — відмова.
  • Дві та більше заявки від однієї людини — відмова.
  • Копіювання заявки — відмова.
  • Заявка складена не за формою — відмова.
  • Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку — відмова.
  • Нікнейм має бути Англійською мовою.
  • Некоректне заповнення заявки та погане оформлення — відмова.
  • Відсутність схваленої біографії.

Thomas_Angelo

Отаман
15 Гру 2024
161
  1. Ваш ігровий NickName: Thomas Angelo.
  2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: ТАК.
  3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: ТАК.
  4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Був Лідером ЛСПД в САМП, Хед-Деп.хед CPD LSPD, Dep.Leader BCSD та хед-деп.хед PD BCSD, Dep.Head DI FIB.
  5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Андрій.
  6. Ваш тег в Telegram: @andrey1111_1
  7. Ваш логін в Discord: magagelik
  8. Ваш справжній вік: 19.
  9. Які в вас є ідеї для фракції:
    1. Зробити тісну взаємодію між ЛСПД та іншими організаціями.
    2. Зробити відкриті брифінги, лекції, навчання, тренування з громадянами штату
    3. Дати нове життя відділу PSD.
    4. Поновити внутрішній порядок в ЛСПД, а саме підвищити працездатність відділів, РП та дисципліну
    5. Змінити систему ліцензіювання.
  10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Коли займав керівні посади, я завжди мав гарні стосунки та підтримував дисципліну в колективі, також я провожу стріми та думаю що людям буде цікаво слідкувати за лідером та додати людей у фракцію.
  11. Чи маєте ви сформовану команду? ТАК.
  12. Місто, в якому живете: Варшава.
  13. Схвалена RP біографія: https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/rp-Біографія-thomas-angelo.22824/

Danya Humanis

Козак
14 Бер 2026
9
1 Ваш ігровий NickName: Danya Humanis
Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так, повністю ознайомлений з правилами лідерів та сервера.

2 Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так, готовий нести відповідальність згідно з правилами сервера.

3 Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Посаду лідера раніше не займав, проте маю достатній досвід гри у державних структурах, добре розумію систему роботи LSPD, субординацію та обов’язки керівного складу.

4 Ваше справжнє прізвище та ім’я: Данило Волошин

5 Ваш тег в Telegram: @VoloshynDS

6 Ваш логін в Discord: voloshyn.ds

7 Ваш справжній вік: 22 роки

8 Які в вас є ідеї для фракції: Проведення регулярних тренувань для особового складу, підвищення рівня Role Play у фракції, створення мотиваційної системи для співробітників, покращення взаємодії між відділами, організація масштабних спецоперацій та патрулювань, а також підтримка дисципліни та порядку серед співробітників.

9 Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я відповідальна, врівноважена та цілеспрямована людина. Вмію працювати в команді, приймати рішення в критичних ситуаціях та знаходити спільну мову з людьми. Готовий приділяти достатньо часу фракції, розвивати її та підтримувати високий рівень активності. Моєю головною метою є створення сильного та згуртованого колективу, який буде показувати гідний рівень гри та служити прикладом для інших організацій.

10 Чи маєте ви сформовану команду?: Так, маю декількох досвідчених гравців, готових допомагати у розвитку фракції та зайняти керівні посади.

11 Місто, в якому живете: Васильків

12 Схвалена RP біографія:
Тема 'RP Біографія | Danya Humanis'
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/rp-Біографія-danya-humanis.23457/

Останнє редагування:

Thomas Moralis

Козак
24 Вер 2025
17
  1. Ваш ігровий NickName:Thomas Humanis
  2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Так, повністю ознайомлений з правилами лідерів та сервера.
  3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Так готовий.
  4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?:небуло.
  5. Ваше справжнє прізвище та імʼя:Владислав Кирда
  6. Ваш тег в Telegram:ZV1R_X
  7. Ваш логін в Discord:zv1r_x
  8. Ваш справжній вік:16
  9. Які в вас є ідеї для фракції:Підняти онлайн в фракції,організовувати маштабні тренування,мотиваційне преміювання.
  10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:я буду старатися підняти фракцію,зробити її фракцією номер 1,з рис характеру цілеспрямованості,стійкі нерви,та холодне мислення.
  11. Чи маєте ви сформовану команду?:так маю декілька відповідальних та сильних людей.
  12. Місто, в якому живете:Борислав.
  13. Схвалена RP біографія:Тема Thomas Humanis
    https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/rp-біографія-thomas-humanis.23512

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі