Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто ДМ, прикриття своїх за прослуховування рос музики

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Khemik

Новий гравець
31 Тра 2026
3
Нікнейм адміністратора
22179
Ваш статичний ID
22179
Звʼязок з Вами
khemik_
Детальний опис скарги/ситуації
Така ситуація, друг приїхав на СТО і там стояли всі вони, в тому числі і адміністратор #22179 (Нажаль ім'я її не знаю, так як вона не показувала його). Ось і тут друг чує, як один з них під айді #1025 в мікрофон увімкнув російську музику. Друг миттєво відкрив тікет на нього, в цей же час адміністраторша #22179 каже йому, муться бо на тебе кинули тікет (скаргу), нажаль цього ми не встигли записати, тому що інший адміністратор замутив гравця #1025, ми на пряму запитали в адміністратора чому покарання за соунд пад, а не за прослуховування рос музики, та чому такий короткий термін, на що він відповів "Він включив музику через мікрофон. Іменно покарання за російську музику немає", нижче прикріплю скріншот. Отже, я зрозумів, що з цього нічого не буде, вирішив поїхати зі своїм другом, але тут, сама адміністраторша починає його ДМити, це вже в нас вийшло зафіксувати. На далі я підїхав, і вирішував справу вже словами далі, на що всі вони дуже гидко мені відповідали, на самому відкаті, є докази, що #22179 Адміністратор, вона сама це сказала. Очікую справедливого покарання, а бажано взагалі зняття її з посту, та покарання посередникам, та тим хто на відкаті якось шкодив мені чи мому другу

Скріншот можу показати в діскорді тут не пропускає
Посилання на докази
https://youtu.be/e_dNdzDWp0Y
Яке покарання оскаржуєте
Не справедливе покарання
Скарга на адміністрацію

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Статік #22179 не є адміністратором. Гравця #1025 було покарано вірно та згідно регламенту, а саме за відтворення музики через мікрофон. Саме ця пісня що у вас на відео і та, за яку був покараний гравець, не є російськими.
Додатково гравець #1025 получить WARN по правилу:
5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-10 днів.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі