Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Maks_Mnykh

Козак
12 Кві 2025
13
Нікнейм адміністратора
Adolf
Ваш статичний ID
15917
Звʼязок з Вами
maksmnykh
Детальний опис скарги/ситуації
Шановна адміністраціє Ukraine GTA 5.
Прошу розглянути можливість зняття блокування з мого облікового запису. Я отримав покарання за порушення пункту 1.18 правил серверу (заборонено мати одного персонажа в одній сім'ї, а іншого — в іншій на одному обліковому записі).
Я повністю визнаю своє порушення та щиро каюся у скоєному. На момент порушення я не надав цьому належної уваги та, фактично, забув про другого персонажа, через що допустив ситуацію, яка суперечить правилам проєкту. Це не було зроблено з метою отримання переваги чи обходу правил серверу, на 2 персонажі не граю вже давно, а в цю сім'ю запросили щоб виконати контракт бо не встигали знайомі, згодом я отримав там деморган та більше туди на акаунт не заходив.
За весь час гри я намагався дотримуватися правил сервера та не створювати проблем ні адміністрації, ні іншим гравцям. Більшість свого часу на проєкті я проводив чесно та без порушень, тому дана ситуація стала для мене серйозним уроком. Я усвідомив свою помилку, зробив відповідні висновки та надалі буду ще уважніше ставитися до правил, щоб подібне більше не повторилося.
Усвідомлюю, що кожен гравець зобов'язаний знати та дотримуватися правил, тому повністю приймаю відповідальність за свої дії. Дана ситуація стала для мене уроком, і надалі я гарантую більш уважне ставлення до правил проєкту та не допущу подібних порушень у майбутньому.
Чесно дуже багато часу проводжу у грі (в день більше 5 годин, тільки встав на посаду міністра фінансів) і хотів би продовжити цей онлайн, чесно кажучи взагалі за був за цього персонажа, поки не побачив за що забанили.

Дякую за приділений час та розгляд моєї амністії.
З повагою, Maks Vimax
Посилання на докази
https://ua.files.fm/u/6wa55bvn2w
Яке покарання оскаржуєте
-

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. На перший раз покарання буде знято, в подальшому амністія по цьому правилу не буде розглядатись.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі