Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Оскарження звільнення/зняття з посади.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mike Petrushka

Сержант
19 Чер 2025
10
Нікнейм адміністратора
Danichka Swarovski
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
_renewall_ - discord
Детальний опис скарги/ситуації
Розписав.
Посилання на докази
https://youtu.be/ruB0PqSOvXI?si=pwCM1AeAKQt5BYaM
Яке покарання оскаржуєте
Звільнення та зняття з посади Голови Колегії Адвокатів
  1. Нікнейм адміністратора: Danichka Swarovski
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Mike Petrushka #20048
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): _renewall_ - discord
  4. Суть скарги:

Стояв біля холу LSPD, спілкувався зі своїм старим другом, а також по робочих питаннях із моїм колишнім Заступником Голови Колегії Адвокатів. У рамках RP-процесу почув неприємний запах та відіграв це словами: «мусор, мусор, мусором воняє», після чого показав пальцем саме на смітники, які знаходились трохи далі, вже у червоній зоні PD, та прямо сказав: «он стоять мусорки». Після цього я продовжив звичайну розмову зі своїми знайомими.

Також свідком даної ситуації був Denis Dragon, який може підтвердити, що жодних прямих образ у сторону LSPD чи конкретних співробітників не звучало, а тим більше — не було жодного наміру розпалювати міжфракційний конфлікт.

Хочу окремо наголосити: мені не 10 років, щоб займатися провокаціями або навмисно створювати конфлікти між організаціями. Вся ситуація була виключно RP-взаємодією та відігруванням персонажа. Якщо для адміністратора слово «мусор» автоматично асоціюється саме з поліцією, хоча мова йшла буквально про смітники, то це вже не є моєю проблемою як гравця.

Я не вважаю нормальним, коли адміністрація втручається в RP-процес буквально за декілька секунд, не розібравшись у контексті ситуації, та одразу застосовує настільки серйозне покарання, як зняття з посади Голови Колегії Адвокатів. Подібні дії повністю руйнують атмосферу Role Play та демотивують людей, які намагаються підтримувати RP-рівень на сервері.

Для прикладу: якщо людина відіграє негативного або конфліктного персонажа, наприклад співробітника FIB, приходить у хол PD та невдало жартує або робить якусь саркастичну RP-фразу — це автоматично вважається «розводом міжфракційного конфлікту»? Тоді виходить, що будь-яка жорсткіша RP-взаємодія тепер прирівнюється до порушення правил.

Я грав на Hard RP серверах, де навіть значно жорсткіші RP-конфлікти вирішуються виключно в IC-площині: через суди, внутрішні розслідування, скарги персонажів, дисциплінарні процеси тощо. Тут же, фактично, OOC-адміністратор увірвався в RP-сцену та самостійно визначив підтекст фрази, не маючи на це жодних об’єктивних підстав.

На сервері рівень RP заявлений як Medium RP, однак багато гравців, і я в тому числі, намагаються підтримувати більш якісну гру та відігрувати своїх персонажів максимально живо. У даній ситуації я не бачу зі своєї сторони жодного порушення правил, образ чи провокацій. Була лише RP-ситуація та фраза, яка не містила прямої адресації до поліції або конкретних осіб.

Якщо у співробітників LSPD, які були присутні на місці, дійсно є претензії до мого персонажа — вони можуть подати IC-скаргу, відкрити RP-розгляд або звернутись до суду в рамках Role Play процесу. Саме так подібні ситуації й повинні вирішуватись на RP-сервері.

Прямої образи, приниження чи порушення правил з моєї сторони — НЕ БУЛО.

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://youtu.be/ruB0PqSOvXI - моя сторона. Сторона свідка - https://youtu.be/6tI8yxdbhyc
  6. Дата видачі покарання: 28.05.2026

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Ваші аргументи не виправдовують ситуацію. Посада Голови Колегії Адвокатів вимагає максимального професіоналізму, а не "гри слів" в холі LSPD. Ваші фрази це очевидна провокація. Адміністрація зреагувала вчасно, щоб не допустити OOC-розбірок між фракціями.
Покарання видано правильно та зняття залишається в силі. Так, адміністратор не мав появлятись біля вас, але він діяв виключно швидко аби врегулювати ситуацію (тимбільше це ваш куратор).

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі