Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Оскарження покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Aleksandr_Cherkes

Новий гравець
28 Тра 2026
1
Нікнейм адміністратора
Katrin
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
discord kent07456
Детальний опис скарги/ситуації
Доброго дня.
Шановна Адміністрація. Нажаль сталось така ситуація, я попросив у знайомого #34284 зайняти мені кошти. Для придбання авто в коштах 2 мільйона доларів. Він погодився сказав щоб я підїхав до нього щоб він мені надав кошти, на що я йому запропонував зробити наступне. Купити мою річь на маркеті на цю сумму так як не було часу підїхати до нього ну і він погодився на мою пропозицію не знавши що це наказуємо. Він взагалі не винен в цій ситуації. Я також думав що це не наказуємо. Прошу вибачити нас двух за те що ми порушили правила нашого рп проекту. Більше такого не станеться. #34284 просто погодився на моє прохання. Тому ми все зрозуміли і не повторимо своїх помилок.
Посилання на докази
https://imgpile.com/p/GtsEfDo
Яке покарання оскаржуєте
2.8зп
Доброго дня.
Шановна Адміністрація. Нажаль сталось така ситуація, я попросив у знайомого #34284 зайняти мені кошти. Для придбання авто в коштах 2 мільйона доларів. Він погодився сказав щоб я підїхав до нього щоб він мені надав кошти, на що я йому запропонував зробити наступне. Купити мою річь на маркеті на цю сумму так як не було часу підїхати до нього ну і він погодився на мою пропозицію не знавши що це наказуємо. Він взагалі не винен в цій ситуації. Я також думав що це не наказуємо. Прошу вибачити нас двух за те що ми порушили правила нашого рп проекту. Більше такого не станеться. #34284 просто погодився на моє прохання. Тому ми все зрозуміли і не повторимо своїх помилок.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
952
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Амністія схвалена. В подальшому амністія по цьому правилу не буде розглядатись.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі