Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Особисто для Noxx

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Graf Drakula

Шановний гравець
30 Бер 2025
55
Нікнейм адміністратора
Maxim Verbytskyi
Ваш статичний ID
16187 Graf Drakula
Звʼязок з Вами
DS - draxt001
Детальний опис скарги/ситуації
Я відстоював вже половину свого другого сроку на лідерці. Все було нормально все гладко шло, я підняв фракцію Weazel News на ноги, фракцію процвітала. Перший куратор був Hanzo Hasashi - ця людина проходила на всі питання з поннятям, та помагала щоб Вузли процвітали, пішов я на другий срок, поставили нового куратора Maxim Verbytskyi - Людина яка держе на мене зло, через те що його друзі мене не люблять, був у нас конфлікт , на якому ця людина погрожувала що знімить мене з поста лідера. Але ми позвали пана ГА Октавіана і начебто мирно це все обговорили, я побав виконувати завдання які мені надасть куратор на цю неділю, потім Куратор Maxim Verbytskyi все ж таки найшов якийсь док-во, що начебто я вів себе неадекватно, та халатне відношення до куратора, ПІДСТАВИВ ВІН МЕНЕ ТАК-ТО ЗНАТНО, поставили людину яка іспортить все одній фракції, щоб він приніс свого друга на цю посаду лідера.
Посилання на докази
https://ibb.co/zTB8PCwm
Яке покарання оскаржуєте
Варн та ЧС лідерів на 60 днів
Підстава лідера.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.
Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Ви самі себе підставили своїми розмовами з куратором. Вам поставили нового куратора, немає такого як нелюбов до лідера, адміністратор сам йшов на посаду куратора, його ніхто не заставляв, він мав розуміти хто є на лідерці, тимбільше щодо якоїсь особистої неприязні з боку адміністрації не може бути й мови. Якщо щось не подобалось вам, як лідеру, ви мали про це говорити вашому ГК, а не самому куратору в діскорді.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі