Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Очікування Цінність рідкісним речам

Vadim Pipunowich

Отаман
3 Січ 2025
132
Пропоную зробити такі речі, як Shelby Cobra, яка зараз доступна лише через крафт, Ferrari SF90 2024 та інші дорогі предмети з донат-магазину більш рідкісними.
Зараз, наприклад, Ferrari вже майже втратила свою цінність, хоча раніше вважалась однією з найрідкісніших і найкрасивіших машин.

Моя пропозиція — після видалення предметів із донат-магазину або кейсів не повертати їх назад через 2–3 місяці. Якщо предмет з часом став дорогим на маркеті, то він повинен залишатися рідкісним, щоб зберігати свою цінність та унікальність.
Якщо й повертати такі предмети, то лише на якісь великі свята і максимум на 1–2 дні, щоб рідкість все одно зберігалася.

Або можна додати, як я пропонував під останнім відео на вашому YouTube-каналі, спеціальну будівлю-аукціон, куди Керівник проєкту буде виставляти рідкісні предмети/авто, а гравці зможуть робити ставки та викуповувати їх через аукціон, і то в певній кількості.

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
на цю ситуацію можна дивитись по-різному, але в жодному зі сценаріїв, серверу не вигідно повертати старі речі в донат. це обесцінює час гравця на сервері (який інвестує в речі в долгосрок), прибирає рідкісні речі як мотивацію щось "досягати" на сервері, руйнує економіку через непередбачуваність.

я можу ще 10 абзаців написати чому це погано і так не має бути, але у адміністрації своя логіка, і вони не бачать взагалі нічого поганого в тому, що через їх дії вартість речей може втрачати до 90% своєї вартості. - це Нокс виразив в цій скарзі https://forum.ukraine-gta5.com.ua/t...кономіки-серверу-блат-сімей.18838/#post-59055

взагалі якщо подивитись на політику сервера - вони роблять досить популістичні речі, накшталт підняття зарплат і виплат, але в одночас роблять так що за ті гроші без донату не завжди є що купляти, і як раз "рідкісні" речі могли б буть тим, що утримує вартість без доната, але приходить біг брат і каже "ні, тільки донат має бути цінним". це не круто, адже це буквально як забрати у гравця з кармана щось. і головне не зрозуміло нашо, якщо можна додавати просто нові речі з тими ж властивостями. новий одяг, нові машини (теж лімітовані наприклад) - і нові гравці раді, і старі не ображені.

є підозра що це може буть просто дитяче бажання "дати" гравцям те чого вони так хочуть за донат, якщо у них немає ігрових грошів, але в такий рівень наівності і необізнанності мені важко повірити.

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
але це реально повна жопа, я на це дивлюсь кожен раз офігєваю, яке знущання.
1779629531460.png
тіпи цю кофту ще тиждень тому купляли за 20кк, а її вкинули за 300 гривень в донат магаз ЩЕ Й ЗІ ЗНИЖКОЮ ))) не вистачає тільки тролфейса поруч.

Vadim Pipunowich

Отаман
3 Січ 2025
132
на цю ситуацію можна дивитись по-різному, але в жодному зі сценаріїв, серверу не вигідно повертати старі речі в донат. це обесцінює час гравця на сервері (який інвестує в речі в долгосрок), прибирає рідкісні речі як мотивацію щось "досягати" на сервері, руйнує економіку через непередбачуваність.

я можу ще 10 абзаців написати чому це погано і так не має бути, але у адміністрації своя логіка, і вони не бачать взагалі нічого поганого в тому, що через їх дії вартість речей може втрачати до 90% своєї вартості. - це Нокс виразив в цій скарзі https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/скарга-на-ГА-Нокс-недбайливе-ставлення-до-економіки-серверу-блат-сімей.18838/#post-59055

взагалі якщо подивитись на політику сервера - вони роблять досить популістичні речі, накшталт підняття зарплат і виплат, але в одночас роблять так що за ті гроші без донату не завжди є що купляти, і як раз "рідкісні" речі могли б буть тим, що утримує вартість без доната, але приходить біг брат і каже "ні, тільки донат має бути цінним". це не круто, адже це буквально як забрати у гравця з кармана щось. і головне не зрозуміло нашо, якщо можна додавати просто нові речі з тими ж властивостями. новий одяг, нові машини (теж лімітовані наприклад) - і нові гравці раді, і старі не ображені.

є підозра що це може буть просто дитяче бажання "дати" гравцям те чого вони так хочуть за донат, якщо у них немає ігрових грошів, але в такий рівень наівності і необізнанності мені важко повірити.
Я и не писал, что речь только про донат. Я имел в виду редкие вещи — например, Shelby Cobra, которая сейчас доступна только через крафт, а также машины и одежду, которые выдавались в ивентах. Именно про такие предметы я и говорю.

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
Я и не писал, что речь только про донат. Я имел в виду редкие вещи — например, Shelby Cobra, которая сейчас доступна только через крафт, а также машины и одежду, которые выдавались в ивентах. Именно про такие предметы я и говорю.
я теж не писала що мова лиш про донат, я тобі кажу що така політика наразі до всього

Угорі