Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Блат + не правильний розгляд скарги | Akio Meyer

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
11 Жов 2024
24
Нікнейм адміністратора
Akio Mayer
Ваш статичний ID
248
Звʼязок з Вами
@kotromaniv
Детальний опис скарги/ситуації
Вище все описано.
Посилання на докази
https://imgpile.com/p/ht5W6HU
Яке покарання оскаржуєте
Блокування ігрового акаунту.
  1. Нікнейм адміністратора: Akio Meyer
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Kevin Maccalister | #248
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): @kotromaniv
  4. Суть скарги: Вітаю. Я вважаю, що скаргу, яку написали на мене, було розглянуто некомпетентно та упереджено по відношенню до мене.
    Під час RP-ситуації я перебував у лікарні та наглядав за діяльністю лікаря й інших гравців. Мене покликав до себе гравець #883 — це чітко чути на його відкаті. Після цього він сказав: «Кевін, скажи гав гав», на що отримав відповідь: «Гав гав будеш своїй жінці казати».

Мене абсолютно не цікавить, є в нього дружина чи ні, але цей діалог був IC, і про «жінку» я говорив виключно в ігровому процесі. Я жодним чином не зачіпав його реальне життя.

Проте сам гравець, перебуваючи на керівній посаді — Заступник Лідера — дозволив собі подібне спілкування з іншими гравцями. Більше того, він почав висміювати та принижувати іншого гравця словами: «Якщо у вас є вади мовлення — сходіть до логопеда».

Виходить, що гравець, який написав на мене скаргу, також допускав образливі висловлювання як у мою сторону — «Скажи гав гав», так і в сторону іншого гравця. Однак адміністратор цього не розглянув та видав покарання виключно мені. Складається враження, що це було зроблено через особисте знайомство, оскільки вони разом працювали, і адміністратор вирішив покрити свого знайомого.

Я прошу вас переглянути дану ситуацію, зняти з мене блокування та дати оцінку діям адміністратора. Адміністрація — це обличчя проєкту, яке має демонструвати справедливість, стабільність та неупередженість до всіх гравців.

Докази сказаних слів гравцем - https://www.youtube.com/watch?v=xSndM8OvgMw&t=587s
Тайм коди:
Вади мовлення - 8:30
Кевін скажи гав гав - 9:50
  1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):Link
  2. Дата видачі покарання: 23.05.2026

Dominic Sage

Почесний конгресмен
23 Бер 2025
143
Погоджусь з пунктом про неправильний розгляд

"Особа" понесла покарання за 4.8 ЗП ЗАВУАЛЬОВАНА образа рідних, хоча мав би понести покарання згідно 4.7 ЗП

Стосовно мого спілкування - було проведено розмову з адміністрацією на цей рахунок. Але зазначу, що каталізатором і постійними підбурювачами конфлікту була саме ваша компанія.

Стосовно "блату" - Я ніколи в грі/дс/тг та іншим можливих засобах не пересікався/ не спілкувався з цим адміном
Можливо це навіть перша моя скарга, яку він розглядав. Тому якісь здогадки про особистий мотив - максимально безпідставні. Не знаю що мав на увазі гравець, що подав апеляцію, коли казав: "оскільки вони разом працювали".
Я з цим адміністратором точно ніде не пересікався в грі, а тим паче по роботі.

Вважаю, що треба перерозглянути скаргу та збільшити кількість днів покарання для даного гравця.
Образа була прямою та очевидною.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Зовсім недавно у нас з вами була ж розмова, ви зараз робите абсолютне те саме.
Стосовну блату між цим гравцем і адміністратором, надайте докази в особисті, якщо доказами буде ця скарга, то адміністрація видає покарання виключно по відео з скарги, а не по "дружбі, знайомствах і тд".

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі