Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Katrin - розгляди скарг щодо Akio Meyer

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Paul

Козак
5 Січ 2026
37
Нікнейм адміністратора
Katrin
Ваш статичний ID
32777
Звʼязок з Вами
Discord - vovkulaka8249
Детальний опис скарги/ситуації
У відповідь на оскарження скарги №7755 пані Katrin відповідає що зі сторони рп процесу Margaritka Cometa не могла бачити і не почула від мене погрозу, тоді як по РП вона перебуваючи в ноці може залутувати ящик? І навпаки, якщо роздивлятися ситуацию технічно, то Margaritka Cometa сама бачила і розуміла чому я її переслідую і на відео це чітко зрозуміло, так само чітко видно що я наставляв на неї зброю (тайм-код відео доказу пані Margaritka Cometa 1:26-1:29), я передавав відео доказ де було чути що насправді погроза була, але на це чомусь закрили очі.
Також у відпвіді до оскарження скагри №7681 мені відповідають що я нвів зброю менше секунди ,, і мав намір вбити,, - тоді як давати погрозу життю ненаводячи зброю на людину? І я не стріляв першим - що було доказано мною, я просто не встиг вслід за наставлянням зброї сказати в войс погрозу життю, по мені одразу почали стріляти.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/akio-meyer-%D0%A0%D0%BE%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D1%8F%D0%B4-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B3%D0%B8-%E2%84%967755.22867/#post-70842
Яке покарання оскаржуєте
Оскаржую упереджене і несправедливе відношення до розгляду скарг паном Akio Mayer, незрозумілі і не обгрунтовані відповіді на мої оскарження пані Katrin.
Якесь упереджене ставлення до розгляду скарг виходить - уваги на надані докази навіть не звернули, багоюз за багоюз не вважають, коли на людину наставляють зброю у першому випадку - приймають це як ,,намір вбити,, а не на погрозу життю. У другому випадку - як виправдання з'являється згадка РП процесу.

Marcus Merssi

Шановний гравець
4 Сер 2025
125
Вставлю своїх 5 копійок, Margarita Cometa порушила правило 1.10. Використовувати вразливості системи та баги - заборонено. | WARN / Ban 3-30 днів / HardBan 3-30 днів / Permban.

Замість того щоб закрити кейс після смерті, вона скористалась вразливістю сервера та забрала все що їй було цікаво.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Заступник головного адміністратора надав відповідь в минулій скарзі. Моя відповідь не буде відрізнятись.

Відмовлено.

• Haha
Реакції: Paul
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі