Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
16 Бер 2025
149
https://lh5.googleusercontent.com/7f0VsxKWsyv--9tbQyl9bOF5-jyPyVJ1KoZPqR6hOdBz9M73s2R7qjNNZ2ygxkR3wmAAY67amtae_uxrwiBQnp9KhU0RN9TUVni3yWG7A-xU4H5x9gYKYxtYN751J7vRUbotGwMaxjiEK1V9aA

В Верховний суд штата San Andreas,
Позивач: Andriy Winchester.​

ОСОБИСТІ ДАНІ
Позивач:
Ім'я Прізвище: Andriy Winchester
Номер паспорта, ксерокопія паспорта: 13379, Паспорт
Номер телефона: 7860825
E-mail Address : [email protected]

Відповідач №1:
Ім'я Прізвище: Ginzo Fisher
Місце роботи : Government
Посада : Генеральний прокурор
Номер телефона: -
E-mail address : [email protected]

ПОЗОВНА ЗАЯВА №14
07.05.2026, будучи офіцером FIB, я здійснив правомірне затримання громадянина за статтею 4.11 КК. На 3-й стадії процесуальних дій затриманий виявив бажання скористатися правом на захист. На виклик прибув адвокат Mike Petrushka, який після ознайомлення з фіксацією порушення виніс рекомендацію припинити процесуальні дії. Згідно з чинним законодавством, я скористався своїм правом відмовитися від рекомендації адвоката, після чого був викликаний прокурор.

На місце прибув Генеральний прокурор Ginzo Fisher. Під час процесу він неодноразово просив від мене залишити затриманого та відійти в інше місце для розмови. Я двічі відмовився виконувати ці прохання, оскільки згідно з Процесуальним кодексом, офіцер не має права залишати затриману особу без нагляду, а також з метою забезпечення реалізації інших прав затриманого. У відповідь на мої законні дії Генеральний прокурор суб’єктивно трактував це як «непокору», що є прямим свідченням упередженості.

Надалі Генеральний прокурор висував незаконні вимоги щодо надання відеофіксації в неналежних умовах та виніс рекомендацію звільнити затриманого. Оскільки склад злочину з боку цивільної особи був очевидним, а рекомендація прокурора не є обов’язковим наказом, я завершив арешт згідно з усіма нормами Процесуального кодексу.

08.05.2026 Генеральний прокурор Ginzo Fisher, зловживаючи своїм службовим становищем, видав Постанову про моє звільнення та внесення до Чорного списку (ЗЧС) державних організацій, інкримінувавши мені вісім статей КК та Конституції без належного розслідування, без відкриття кримінальної справи та без обвинувального вироку суду.

Постанова Генерального прокурора незаконна та така, що ґрунтується на особистій неприязні, а не на букві закону, з наступних причин:

1. По ст. 4.5 та 4.6 КК: Відсутня подія злочину. Я знаходився при виконанні службових обов'язків у закритій зоні, а вимоги прокурора залишити затриманого були незаконними.
2. По ст. 11.4 КК: Докази затримання наявні в повному обсязі, відмови у їх наданні не було.
3. По ст. 12.1 та 12.3 КК: У моїх діях відсутня корислива мета або невиконання законних наказів. Рекомендація прокурора згідно з ПК не є обов’язковим наказом до виконання.
4. По ст. 12.7 та 12.8 КК: Арешт був проведений за наявності всіх доказів порушення 4.11 КК. Перешкоджання стороні захисту не здійснювалося.
5. Щодо ЗЧС та звільнення: Відповідач перевищив повноваження, призначивши кримінальне покарання (звільнення за статтями КК та ЧС) у позасудовому порядку, що є грубим порушенням Конституції та принципу презумпції невинуватості.

Генеральний прокурор перевищив свої службові повноваження та недбало віднісся до службових обов'язків, оскільки незаконно обвинуватив в порушеннях семи статей кримінального кодексу, виніс постанову про звільнення та дав ЗЧС без суду та кримінальної справи тим самим порушивши кримінальний кодекс

ДОКАЗОВА БАЗА

1. Як прокурор казав "Добре, непокора"
2. Відеофіксація рекомендації прокурора
3. Незаконна постанова Прокурора

ПРАВОВА ПОЗИЦІЯ, ДО ВЕРХОВНОГО СУДУ
  • Визнати Постанову Генерального прокурора Ginzo Fisher від 08.05.2026 DOJ-35987-3 незаконною та скасувати її в повному обсязі.​
  • Поновити мене, Andriy Winchester, на службі в FIB з відновленням усіх звань та вилученням моїх даних з Чорного списку державних організацій.​
  • Притягнути Ginzo Fisher до кримінальної відповідальності за статтями 12.8 (Звільнення особи від кримінальної відповідальності без законних підстав) та 12.2 (Перевищення посадових повноважень) КК.​
  • Звільнити Ginzo Fisher з займаної посади згідно зі статтею 14.2 КК.​
  • Зобов’язати відповідача надати суду повну відеофіксацію зі свого боку для встановлення всіх обставин події.​
ДАТА: 08.05.2026
ПІДПИС: A.Winchester.​

Вкладення

• 1778166406010.png
    1778166406010.png
    58.9 Кб · Перегляди: 10
Останнє редагування:

Vlad Kortes

Лідер
1 Кві 2025
51
В Апеляційний суд штату San Andreas,Від Департаменту Юстиції: Vlad Kortes Номер паспорту:9979 E-mail Address: [email protected]

КЛОПОТАННЯ про відвід державного обвинувача (прокурора) та його заміну

У провадженні Апеляційного суду штату San Andreas перебуває судова справа № 14.Державним обвинувачем (прокурором) у вказаній справі наразі виступає Vlad Kortes.

На підставі встановлених обставин, Департамент Юстиції приходить до наступних висновків:У зв'язку з неможливістю продовжувати участь у справі з об'єктивних причин, подальша участь вказаного державного обвинувача у судовому засіданні є неможливою.

Встановлені обставини свідчать про:

1. Неможливість забезпечення повноцінної участі поточного прокурора у судовому розгляді;
  2. Необхідність залучення нового уповноваженого представника для підтримки державного обвинувачення;
  3. Потребу у забезпеченні об'єктивного, неупередженого та всебічного розгляду справи без порушення процесуальних строків.
Таким чином, з метою забезпечення інтересів правосуддя та дотримання законодавства штату San Andreas, Департамент Юстиції

ПРОСИТЬ СУД:

1. Задовольнити клопотання про відвід державного обвинувача (прокурора) Vlad Kortes від участі у судовій справі № 14.
  2. Залучити до участі у справі для підтримки державного обвинувачення міського прокурора Ivan Grey, номер паспорту: 33668.
Дата: 16.05.2026
Підпис: V.Kortes

Останнє редагування:

Roman Castro

Шановний гравець
4 Кві 2025
57
УХВАЛА
Спеціальної апеляційної колегії

16.05.2026, справа №14

Спеціальна апеляційна колегія , розглянувши клопотання Департаменту Юстиції про відвід державного обвинувача Vlad Kortes та заміну прокурора,

ВСТАНОВИВ:

Подане клопотання містить обґрунтування щодо неможливості подальшої участі прокурора Vlad Kortes у судовому провадженні та необхідності забезпечення належного представництва державного обвинувачення.

ПОСТАНОВИВ:

Задовольнити клопотання Департаменту Юстиції.
Відвести державного обвинувача Vlad Kortes від участі у справі №14.
Залучити до участі у справі прокурора Ivan Grey (паспорт №33668) для підтримання державного обвинувачення.

Ухвала набирає чинності з моменту її оголошення.
Суддя: Roman Castro​

Ginzo Fisher

Козак
7 Кві 2026
13
Апеляційна скарга​

До Верховного суду штату San Andreas
Апелянт: Ginzo Fisher​

ОСОБИСТІ ДАНІ​

Апелянт:
Ім'я Прізвище: Ginzo Fisher
Номер паспорта, ксерокопія паспорта: 35987
Номер телефона: 5182817
E-mail Address (Discord): [email protected]

Сторони попереднього судового розгляду​

Ім'я Прізвище: Andriy Winchester
Місце роботи: Federal Investigation Bureau
Посада: Агент FIB
Номер телефона: 7860825
E-mail address (Discord/Telegram): [email protected]

Найменування державного органу, що видав акт:
Спеціальна Апеляційна колегія District of San-Andreas

Найменування акта, що оскаржується:
Рішення спеціальної апеляційної колегії від 16 травня 2026 року у справі щодо Ginzo Fisher.

АПЕЛЯЦІЙНА СКАРГА №15​

Я, Ginzo Fisher, не погоджуюсь із рішенням спеціальної апеляційної колегії District of San-Andreas від 16.05.2026 року, яким мене було визнано винним за статтями 12.2 та 12.8 Кримінального кодексу штату San Andreas.

Вважаю зазначене рішення незаконним, необґрунтованим та таким, що прийняте без належного врахування положень Конституції штату San Andreas, Етичного кодексу державного службовця, Закону «Про Федеральний Департамент Юстиції», а також фактичних обставин справи.

Під час виконання службових обов’язків мною було здійснено прокурорський нагляд за процесуальними діями агента FIB Andriy Winchester щодо затриманого громадянина за статтею 4.11 Кримінального кодексу.

У ході перевірки було встановлено наявність ознак:

• грубого порушення прав затриманого;
  • провокативної поведінки;
  • створення конфліктної ситуації;
  • перешкоджання законній діяльності адвоката;
  • неналежного виконання процесуальних обов’язків;
  • порушення норм службової етики.
Під час процесуальних дій агент FIB Andriy Winchester:

• відмовлявся виконувати законні вимоги прокурора, а саме надати повну доказову базу стороні захисту затриманого;
  • допускав конфліктну поведінку;
  • перешкоджав належному здійсненню адвокатського захисту;
  • створював умови, що призвели до порушення конституційних прав затриманого.
Згідно зі статтею 31 Етичного кодексу державного службовця, підставою для звільнення державного службовця є:

«протиправні дії, що спричинили кримінальне переслідування».

На момент винесення наказу існували достатні підстави вважати, що дії агента містять ознаки кримінальних та дисциплінарних порушень, а також створюють загрозу правам і свободам затриманого громадянина.

Крім того, відповідно до Статті 8 Конституції штату San Andreas:

«Гідність особи охороняється державою. Ніхто не повинен піддаватися катуванням, насильству чи жорстокому поводженню.»

Дії агента FIB створили реальні підстави для прокурорського втручання з метою негайного припинення можливих порушень прав затриманого.

Також агентом було порушено положення статті 26 Етичного кодексу державного службовця, а саме:

Пункт B:

«Грубощів, проявів зневажливого тону, зарозумілості, упереджених зауважень, висування неправомірних або незаслужених звинувачень.»

Пункт C:

«Погроз, образливих висловів чи реплік, дій, що перешкоджають нормальному спілкуванню або провокують протиправну поведінку.»

Таким чином, рішення про звільнення співробітника FIB та внесення його до Чорного списку державних організацій було прийняте:

• в межах повноважень Генерального прокурора;
  • на підставі чинного законодавства;
  • у межах дисциплінарного та прокурорського реагування;
  • з метою захисту конституційних прав затриманого.
Суд першої інстанції помилково ототожнив дисциплінарне реагування із перевищенням службових повноважень, не врахувавши спеціальні повноваження прокуратури щодо нагляду за законністю дій правоохоронних органів.

Крім того, кваліфікація моїх дій за статтею 12.8 КК («Недбале ставлення до виконання службових обов’язків») є безпідставною, оскільки:

• мною було здійснено належну службову перевірку;
  • рішення приймалось на основі наявних доказів;
  • реагування було спрямоване на припинення можливих порушень закону;
  • будь-яка бездіяльність прокуратури в цій ситуації, навпаки, могла б свідчити про недбалість.
Також безпідставною є кваліфікація за статтею 12.2 КК («Перевищення службових повноважень»), оскільки всі дії здійснювались:

• в рамках Закону «Про Федеральний Департамент Юстиції»;
  • в межах прокурорських повноважень;
  • без особистої вигоди чи протиправного умислу.

ДОКАЗОВА БАЗА​

1. Наказ Генерального прокурора №35987-3 від 08.05.2026.
    Суть: дисциплінарне реагування на дії агента FIB Andriy Winchester.
  2. Матеріали службового розслідування DOJ-62.
    Суть: підтвердження порушень процесуального та етичного характеру з боку агента.
  3. Відеофіксація процесуальних дій.
    Суть: підтвердження конфліктної поведінки, відмови від взаємодії та перешкоджання адвокатській діяльності (Закон «Про адвокатську діяльність та адвокатуру в Штаті Сан-Андреас», Глава 2. ч.2, пункт а “збирати відомості, необхідні для надання юридичної допомоги”) (доказ №3 відеофіксація процесу зі сторони адвоката DOJ-62)
  4. Етичний кодекс державного службовця.
    Суть: підтвердження законності дисциплінарного реагування.
  5. Конституція штату San Andreas, стаття 8.
    Суть: обов’язок держави забезпечувати захист гідності затриманих осіб.

ПРАВОВА ПОЗИЦІЯ ДО ВЕРХОВНОГО СУДУ​

ПРОШУ СУД:

1. Скасувати рішення спеціальної апеляційної колегії District of San-Andreas від 16.05.2026 року в частині визнання Ginzo Fisher винним за статтями 12.2 та 12.8 Кримінального кодексу штату San Andreas.
  2. Закрити кримінальне провадження щодо Ginzo Fisher у зв’язку з відсутністю складу кримінального правопорушення.
  3. Визнати дії Генерального прокурора Ginzo Fisher такими, що були здійснені в межах та на підставі чинного законодавства штату San Andreas.
  4. Визнати законним застосування дисциплінарного реагування щодо агента FIB Andriy Winchester.
  5. Скасувати призначене покарання та всі правові наслідки судового рішення.

ДАТА: 17.05.2026

ПІДПИС:
Ginzo Fisher

Угорі