- 8 Кві 2026
- 7
- Нікнейм гравця
- Gabba Triad
- Статичний ID гравця
- 18693
- Ваш нікнейм
- Mak Trakher
- Ваш статичний ID
- 37285
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- ТГ BaBaYaGa_100500
- Суть скарги
- Катався по місту їхав у бік поліцейської дільниці заїхав за поворот (Не бачивши громодянина поліцейского та його блок-пост + обмеження швидкості) і як продовжив свій рух то на мій телефон прийшло повідомлення про те що мені прийшов штраф за привиишення швидкості ( Я спочатку не зрозумів звідки і де взагалі стоїть блок-пост але трохи подумавши я поїхав на місце де вони восновном стоять і побачивши що він там знаходться)
Але хіба він може дотягуватися аж на таку дистанцію коли водій навідь його не бачить і не бачиить блокпост із показником швдкості
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 0:02-0:07
Катався по місту їхав у бік поліцейської дільниці заїхав за поворот (Не бачивши громодянина поліцейского та його блок-пост + обмеження швидкості) і як продовжив свій рух то на мій телефон прийшло повідомлення про те що мені прийшов штраф за привиишення швидкості ( Я спочатку не зрозумів звідки і де взагалі стоїть блок-пост але трохи подумавши я поїхав на місце де вони восновном стоять і побачивши що він там знаходться)
Але хіба він може дотягуватися аж на таку дистанцію коли водій навідь його не бачить і не бачиить блокпост із показником швдкості