- 8 Тра 2026
- 4
- Нікнейм адміністратора
- Akio Meyer
- Ваш статичний ID
- 4927
- Звʼязок з Вами
- gandoni_o_
- Детальний опис скарги/ситуації
- Мене заблокували на 15 днів за оск рідних я там на контейнерах раз сказав погане слово і побіг но спитайте гравця не пройшло і 5 минут я повернувся і попросив вибачення він сказав якщо хоч щоб я не заливав давай 500к але я сказав що в мене нема і попросив не заливати я перед ним вибачився просто на той момент в мене дуже не було настрою і більше я так не буду розумію що це негарно і неправильно і ще раз повторюсь я в бачився
Мій айді 4927 я ще раз вибачаюсь більше такого не повториться в як повторить готовий понести покарання в вигляді чс проекту
- Посилання на докази
- https://youtu.be/vIxbEdVgVb0?si=98shlULSdnf4-nQs
- Яке покарання оскаржуєте
- 15 днів бану
Мене заблокували на 15 днів за оск рідних я там на контейнерах раз сказав погане слово і побіг но спитайте гравця не пройшло і 5 минут я повернувся і попросив вибачення він сказав якщо хоч щоб я не заливав давай 500к але я сказав що в мене нема і попросив не заливати я перед ним вибачився просто на той момент в мене дуже не було настрою і більше я так не буду розумію що це негарно і неправильно і ще раз повторюсь я в бачився
Мій айді 4927 я ще раз вибачаюсь більше такого не повториться в як повторить готовий понести покарання в вигляді чс проекту