Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто маркус мерсі лізе у будь-яку бесіду навіть коли нічєрта не шарить у питанні

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
1. Discord сервер(-и): юг
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):

D.M. | Marcus Merssi​

3. Ваш особистий нікнейм у Discord: plsrgarden
4. Суть звернення:

модератор лізе в будь-яку бесіду навіть коли звернення не до нього і він не може дати об'єктивну відповідь. порадив мені йти в пропозиції з моїм питанням, хоча це не була пропозиція, а питання чи планується це вже чи ні, тому що подібни пропозиції у відповідному розділі вже були від багатьох гравців. також модератор не відреагував на моє прохання відвалити від мене і продовжував строчити мені повідомлення бо йому не вистачає уваги, і ще видав мені мут в результаті хз за шо, очевидно за те що я його образила бєдолагу. але цього не сталося б якщо б він не ліз з відповідями без змістовного навантаження і не продовжував мені строчити коли я вже йому відповіла що його необ'єктивна думка з приводу мого питання мене не цікавить.

припиніть брати у модери людей з дефіцитом спілкування.

5. Докази (скріншоти/відео):
1778344211617.png

6. Дата видачі покарання 09/05/2026 17.26

Sem Rikler

КТП
Керівник тех.підтримки
9 Жов 2024
481
Вітаю!
Модератор надав вам правильну відповідь. Ви могли звернутись за посиланням та створити тему.
І очікувати поки вам нададуть відповідь. Не розуміючи роботи модератора Discord не потрібно писати що ми їх берем з дефіцитом спілкування.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі