Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №910 | ДМ+оск | Toka Javelin | #4712

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Anton Scofilss

Козак
6 Чер 2025
48
Нікнейм гравця
Toka Javelin
Статичний ID гравця
Ваш нікнейм
Anton Scofilss
Ваш статичний ID
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
DS- anton_sqwerty.
Суть скарги
Ну був стрій там ддк хотів з нами познайомитись і в мене виник конфлікт так сказать с людинкой в фракції і він мене вбив принципі на відкаті я показую всю рп ситуацію там як і я оск робив як і він якщо цього буде мало могу показати все відео від початку як ми тіки почали строїтись але там принципія показав як я тільки почав говорити з данной особою до того конфлікту не було.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
Весь від-кат дивіться | 07.05.2026
....

Anton Scofilss

Козак
6 Чер 2025
48
Вот весь відкат від початку записа і до кінця
Та додатково прошу видати бан за дмзз плюс оск+плюс тк
томущо мені давали варна плюс чс організацій всіх за оск навіть якщо ви тут тільки варн дастете то явний блат з вашої сторони буде проявлений.

Останнє редагування:

Lirika Li

Куратор
14 Гру 2024
111

Гравець 4712 отримує покарання за пунктами:

5.6. ЗП "SK" - стрілянина по гравцях, заподіяння шкоди, вбивство на місці появи/базування певної групи осіб, людини чи організації. | WARN
4.6. ЗП Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 120 хвилин

Гравець 19094 отримує покарання за пунктами:

4.6. ЗП Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 120 хвилин

3.6. ЗП Забороняється образи, спроби дискредитації, введення в оману(обман) та неповага до адміністрації проєкту. | Mute 120 хвилин.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі