- 28 Лют 2025
- 8
- Нікнейм адміністратора
- Alex Blane
- Ваш статичний ID
- (15026)
- Звʼязок з Вами
- @lilqyn
- Детальний опис скарги/ситуації
- На мене була подана скарга під номером #2357, і, як я зрозумів, адміністратор міг неправильно інтерпретувати ситуацію. Гроші були передані не мені, проте, схоже, що компенсацію коштів вирішили зняти саме з мого рахунку. На момент накладення бана я навіть не перебував у грі.
Попри це, я усвідомлюю, що маю певну причетність до цієї ситуації, тому вважаю покарання частково справедливим. Проте це моє перше порушення, і я щиро прошу про помилування. Обіцяю, що подібного більше не повториться.
Сподіваюся на розуміння та лояльність з вашого боку. Дякую за можливість звернутися з проханням про амністію та за вашу працю у підтриманні порядку на проекті.
- Яке покарання оскаржуєте
- тиць
Нікнейм адміністратора: Alex Blane
Мій нікнейм / статичне ID: Vincent West (15026)
Контакт для зв’язку: Telegram — @lilqyn
Суть скарги / прохання про амністію:
На мене була подана скарга під номером #2357, і, як я зрозумів, адміністратор міг неправильно інтерпретувати ситуацію. Гроші були передані не мені, проте, схоже, що компенсацію коштів вирішили зняти саме з мого рахунку. На момент накладення бана я навіть не перебував у грі.
Попри це, я усвідомлюю, що маю певну причетність до цієї ситуації, тому вважаю покарання частково справедливим. Проте це моє перше порушення, і я щиро прошу про помилування. Обіцяю, що подібного більше не повториться.
Сподіваюся на розуміння та лояльність з вашого боку. Дякую за можливість звернутися з проханням про амністію та за вашу працю у підтриманні порядку на проекті.
Доказ покарання:тиць
Дата видачі покарання: 07.05.2026
Мій нікнейм / статичне ID: Vincent West (15026)
Контакт для зв’язку: Telegram — @lilqyn
Суть скарги / прохання про амністію:
На мене була подана скарга під номером #2357, і, як я зрозумів, адміністратор міг неправильно інтерпретувати ситуацію. Гроші були передані не мені, проте, схоже, що компенсацію коштів вирішили зняти саме з мого рахунку. На момент накладення бана я навіть не перебував у грі.
Доказ покарання:тиць
Дата видачі покарання: 07.05.2026