Шановний діскорд-модератор Vadim Pipunowich, а чому ж ти сам порушуєш, вирізаєш свої порушення та обрізаєш, що було до цього?)) Я без питань відсижу деморган за дм кар, але і ти відповідай за свої дії)
Ті розборки що у тебе були з іншою людиною яка стояла біля мене ніякого відношення до мене та інших не мають, тому не дивуйся, що ми потім почали тебе дбшити. Ти сам влетів в толпу яка була не при чому, але виставляєш себе невинним)
Питання до тебе: чому ж ти не розповів в скарзі, як до тебе підійшли працівники лспд щоб кафнути за хевік (який ти сховав, аби не кафнули), потім попросили паспорт через те що ти голий по місту бігаєш, а ти лівнув з гри (знову ж аби не забрали хевік)?
Чи як потім через пів години в місті коли ми далі катались своєю компанією ти з криші почав скидувати з цього ж самого хевіка по нам? Всі відкати у нас є, тому можеш навіть не оправдовуватись)
Просто на майбутнє порада-будь більш чесним сам з собою, та не лий якщо порушив навіть більше, ніж хтось інший)
Адміністратора, який буде розглядати скаргу попрошу переглянути мої відеодокази з приводу цих ситуацій та видати всі покарання нам обом коректно. Також попрошу переглянути перспективи такого діскорд-модератора, чи дійсно такі модератори потрібні проекту?
Початок ситуації, яку людина не додала в скаргу
Лів рп