Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Игнорування від адміністації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Cyrt_Trigger

Козак
13 Гру 2024
8
1. Ім'я та прізвище Адміністарора: alv.rosales
2. Ваш особистий нікнейм у Discord: Yoriic4i
3. Суть звернення: Я дивився відео у ютубі путь до 100лямов у відео він сказав шо людина яка не находила в гру давно получає якись бонус я подумав надо зайти подивитися що там дають я повернувся на сервер написав тикет мені сказали що на кнопку U я нажав але так була верифікация я подумав потіп пройду і забув на деякий час 1-2 дня коли спровний написав тікет і до мене телепортувався админ сказав на кнопку U я сказав шо там тільки верифікация він сказав пройдить її та після рестарту подивитися я це зробив на другий день нічого не появилось я написав тікет і тот же админ тпхнувся і ми домовились що він мені напише в дискорд коли буде рішення я чекав 2 неделі але відповіди 0 я забив і написав ще раз тікет до мене тпхнувся один адмін і також сказав що треха тех админ дивитися час коли я заходив я сказав добре коли я получу ответ? на шо від сказав що я дізнаюсь але прошло також більше 2 неділь і нічого не змінілось я пишу тікети раз в день і питаю чі є старши админи але 2 дні іх нема тому пишу цю скаргу хочу получити свою нагороду я уже устав чекати я попросив допомогти ще 6-7 апреля з того моменту нічого не змінілось
Мій статик 499 я заходив ще на відкритті дуже прошу подивитися логи коли я був в грі щоб видати мені нагороду але я навідь не знаю що там дають сказали щось на вибор

( Я не прошу дати покарання але прошу допомогти мені з нагородой )

4. Докази (скріншоти/відео): Фото
5. Дата видачі покарання: -

Cyrt_Trigger

Козак
13 Гру 2024
8
Вибачаюсь що з помилками давно не писав скарги

f3KSz27.gif

Daniil Perets

Мл.Адміністратор
6 Гру 2024
135
Вітаю! Технічна підтримка не є ігровою адміністрацією, не є розробниками гри, а окремий відділ, який не впливає на ігрові процеси. Зверніться у відповідний розділ - посилання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі