Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Yusha Richmond

Лідер
23 Гру 2025
19
https://lh5.googleusercontent.com/7f0VsxKWsyv--9tbQyl9bOF5-jyPyVJ1KoZPqR6hOdBz9M73s2R7qjNNZ2ygxkR3wmAAY67amtae_uxrwiBQnp9KhU0RN9TUVni3yWG7A-xU4H5x9gYKYxtYN751J7vRUbotGwMaxjiEK1V9aA
В Верховний суд штата San Andreas,
Позивач: Yusha Richmond.​

ОСОБИСТІ ДАНІ​
Позивач:
Ім'я Прізвище: Yusha Richmond
Номер паспорта, ксерокопія паспорта: 29081, Паспорт
Номер телефона: 3942051
E-mail Address (Discord/Telegram): yusha / yushenka

Відповідач №1:
Ім'я Прізвище:Graf Dracula (ID 16187)
Місце роботи (Якщо відомо то вказати назву державної організації): Weazel News
Посада (Якщо відомо): Директор
Номер телефона: -
E-mail address (Discord/Telegram): draxt001

ПОЗОВНА ЗАЯВА №12​

Я, Yusha Richmond, була прийнята до фракції Weazel News під керівництвом Graf Dracula. Під час роботи мені було обіцяно виплату 200.000$ після проходження стажування, однак ці кошти мені виплачені не були.

Окрім цього, у фракції проводився конкурс на найбільшу кількість відредагованих оголошень, який я фактично виграла, однак жодної виплати за його результатами я також не отримала. Так само мені не була оплачена написана та опублікована мною стаття.

Під час роботи я отримувала від відповідача натяки на звільнення та погрози звільнення. У подальшому мене було звільнено без пояснення причини, з порушенням трудового кодексу, а мої прямі запитання щодо причини звільнення були фактично проігноровані.

У зв'язку з цим вважаю, що мене незаконно позбавили належних мені виплат за виконану роботу, а також завдали мені моральної шкоди, оскільки я виконала значний обсяг роботи, але не отримала жодної належної виплати.

ДОКАЗОВА БАЗА​
1. Розмова перед звільненням + докази звільнення під час робочої зміни без попередження + доказ опублікованої моєї статті
2. Виконана квота по наборах в організацію
3. Конкурс на найбільшу кількість оголошень який точно виграла, оскільки 5 днів поспіль редагувала більше 50 оголошень щодня.
4.За прийнятих людей, статтю і набори мені нічого так і не заплатили., докази проведення мають бути в кадровому аудиті та звітах ефірів

ПРАВОВА ПОЗИЦІЯ, ДО ВЕРХОВНОГО СУДУ​

1. Визнати моє звільнення неправомірним.
2. Зобов'язати відповідача або уповноважених осіб здійснити належні мені виплати, а саме:
200.000$ за пройдене стажування;
Виплату за виграний конкурс на найбільшу кількість оголошень 800.000$;
Виплату за написану та опубліковану статтю згідно преміювання.
3. Стягнути на мою користь моральну компенсацію у розмірі, визначеному судом, оскільки я виконала значний обсяг роботи, не отримала належних виплат, а також зазнала тиску, натяків і погроз звільнення.
4. Витребувати перевірку обставин мого звільнення та причин ігнорування моїх запитань після нього.

ДАТА: 26.04.2026
ПІДПИС: Y.Richmond​

Останнє редагування:

Maxim Verbytskyi

Адміністратор
Куратор
14 Лют 2026
29
1719759153378.png

SUPREME COURT OF THE STATE OF SAN ANDREAS

Ухвала про передачу позовної заяви за підсудністю до
Окружного Суду
27 квітня 2026 р.
м. Лос-Сантос, Штату Сан-Андреас

Верховний суд штату San Andreas в особі Голови Верховного Судді Maxim Verbytskyi, ознайомившись із матеріалами справи за позовною заявою №12,

В С Т А Н О В И В :

27 квітня 2026 року громадянка штату Yusha Richmond подала позовну заяву №12 до Верховного суду про притягнення відповідача Graf Dracula до відповідальності.

У позовній заяві громадянка штату заявила такі позовні вимоги:
2. Зобов'язати відповідача або уповноважених осіб здійснити належні мені виплати, а саме:
3. Стягнути на мою користь моральну компенсацію у розмірі, визначеному судом, оскільки я виконала значний обсяг роботи, не отримала належних виплат, а також зазнала тиску, натяків і погроз звільнення.
4. Витребувати перевірку обставин мого звільнення та причин ігнорування моїх запитань після нього.

На підставі Судового кодексу та інших нормативно-правових актів Верховний суд передає справу до Окружного суду.

На підставі вище сказаного, керуючись положеннями Судового кодексу, Процесуального кодексу та інших нормативно-правових актів, суд

У Х В А Л И В :

1. Позовну заяву №12 в Верховному суді передати до Окружного Суду за підсудністю.
2. Ухвала набирає законної сили з моменту оприлюднення, але може бути оскаржена в установленому законом порядку.​

Голова Верховного Суду штату Сан-Андреас
Maxim Verbytskyi
27.04.2026
1777306755635.png

Останнє редагування:

Maxim Verbytskyi

Адміністратор
Куратор
14 Лют 2026
29

1719759153378.png

THE STATE OF SAN ANDREAS
THE DISTRICT COURT

УХВАЛА
про прийняття позовної заяви до провадження у очному форматі
27 квітня 2026 р.
м. Лос-Сантос, Штату Сан-Андреас
Позовна заява №58

Окружний суд штату San Andreas в особі Голови Верховного Судді Maxim Verbytskyi, ознайомившись із матеріалами справи за позовною заявою №58,

В С Т А Н О В И В :

27 квітня 2026 року громадянка штату Yusha Richmond подала позовну заяву №12 до Верховного суду про притягнення відповідача Graf Dracula до відповідальності.

У позовній заяві громадянка висунула наступні позовні вимоги:

Позовна заява подана відповідно до правил подання позовних заяв, підстав для відхилення позовної заяви судом не виявлено.

27.04.2026 Верховним судом штату San Andreas позовну заяву №12 було передано до Окружного суду за підсудністю та був присвоєний номер №58.

На підставі викладеного, керуючись положеннями Судового кодексу, Процесуального кодексу та інших нормативно-правових актів, суд

У Х В А Л И В :

1. Позовну заяву №58 прийняти до судового розслідування в Окружному суді у очному форматі.
2. Надати сторонам право подати до суду письмові свідчення по суті справи протягом 72 годин з моменту публікації цієї ухвали.
3. Зобов’язати Департамент Юстиції провести перевірку за доводами позивача та наданою доказовою базою, викладеними в позовній заяві, та, у разі виявлення складу злочину, провести розслідування з подальшою передачею матеріалів розслідування до Окружного суду протягом 96 годин з моменту публікації цієї ухвали.
4. Відповідальність за виконання пункту 3 покласти на Генерального Прокурора та його заступників.
5. Ухвала Окружного суду набирає законної сили з моменту публікації, проте може бути оскаржена в установленому законом порядку.
Голова Верховного суду штату Сан-Андреас
Maxim Verbytskyi
27.04.2026
1777308681280.png

Останнє редагування:

Roman Castro

Шановний гравець
4 Кві 2025
57
В Окружний суд штату San Andreas,
Від сторони обвинувачення: Roman Castro
Номер паспорту: 14128
E-mail Address: [email protected]

КЛОПОТАННЯ
про зміну кваліфікації правопорушення

На підставі проведеного розслідування, Департамент Юстиції приходить до наступних висновків:
У діях посадових осіб Weazel News не встановлено достатніх ознак кримінального правопорушення, необхідних для формування обвинувачення.
Встановлені обставини свідчать про наявність адміністративного правопорушення.
Встановлено, що керівництво Weazel News:
3.1. допустило особу до виконання трудових (службових) обов’язків.
3.2. не забезпечило належних умов оплати праці за фактично виконану роботу;
3.3. не здійснило виплату грошових коштів за стажування, виконані завдання та участь у внутрішніх заходах (конкурсах);
3.4. допустило порушення порядку припинення трудових відносин без належного правового обґрунтування.
4.Зазначені дії свідчать про:
4.1. порушення трудових відносин;
4.2. недотримання умов праці;
4.3. недобросовісне виконання обов’язків роботодавця.
Таким чином, у діях відповідальних осіб Weazel News наявний склад адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 9.1 Адміністративного кодексу.​

Дата: 29.04.2026
Підпис:R.Castro​

Останнє редагування:

Maxim Verbytskyi

Адміністратор
Куратор
14 Лют 2026
29

1719759153378.png

THE STATE OF SAN ANDREAS
THE DISTRICT COURT

УХВАЛА

про розгляд клопотання
29 квітня 2026 р.
м. Лос-Сантос, Штат Сан-Андреас

Окружний суд штату Сан - Андреас в особі Голови Верховного Суду Maxim Verbytskyi при розгляді клопотання від Департаменту Юстиції за позовною заявою №58 від громадянки штату Сан - Андреас Yusha Richmond, проти Директора WN Graf Dracula

В С Т А Н О В И В:

29.04.2026 Прокурор Roman Castro звернувся до Окружного суду з наступним клопотанням (граматика та пунктуація збережені):
КЛОПОТАННЯ
про зміну кваліфікації правопорушення

На підставі проведеного розслідування, Департамент Юстиції приходить до наступних висновків:
У діях посадових осіб Weazel News не встановлено достатніх ознак кримінального правопорушення, необхідних для формування обвинувачення.
Встановлені обставини свідчать про наявність адміністративного правопорушення.
Встановлено, що керівництво Weazel News:
3.1. допустило особу до виконання трудових (службових) обов’язків.
3.2. не забезпечило належних умов оплати праці за фактично виконану роботу;
3.3. не здійснило виплату грошових коштів за стажування, виконані завдання та участь у внутрішніх заходах (конкурсах);
3.4. допустило порушення порядку припинення трудових відносин без належного правового обґрунтування.
4.Зазначені дії свідчать про:
4.1. порушення трудових відносин;
4.2. недотримання умов праці;
4.3. недобросовісне виконання обов’язків роботодавця.
Таким чином, у діях відповідальних осіб Weazel News наявний склад адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 9.1 Адміністративного кодексу.

Вищевикладене клопотання відповідає всім нормам подання, і Окружний Суд не виявив підстав для відмови у прийнятті даного клопотання.

На підставі вищевикладеного, керуючись положеннями Судового кодексу, Процесуального кодексу та інших нормативно-правових актів, Окружний Суд.

У Х В А Л И В:

1. Клопотання "про зміну кваліфікації правопорушення" від Прокурора Roman Castro поданне 29.04.2026 за позовною заявою №58 - схвалити в повному обсязі;
2. Ухвала набирає законної сили з моменту публікації, проте може бути оскаржена в установленому законом порядку.
Maxim Verbytskyi
29.04.2026

1777308681280.png

Останнє редагування:

Maxim Verbytskyi

Адміністратор
Куратор
14 Лют 2026
29

1719759153378.png

THE STATE OF SAN ANDREAS
THE DISTRICT COURT

В И Р О К
за позовною заявою №58 до Окружного Суду штата Сан - Андреас
29 квітня 2026 г.
м. Лос-Сантос, штат Сан-Андреас

Окружний суд штата Сан - Андреас в особі Голови Верховного Суду Maxim Verbytskyi, розглянувши матеріали позовної заяви №58 від громадянки штату Сан-Андреас Yusha Richmond, проти Директора WN Graf Gracula.

В С Т А Н О В И В:

У позовній заяві громадянка штату заявила такі позовні вимоги:

27.04.2026 Верховним судом штату San Andreas позовну заяву №12 було передано до Окружного суду за підсудністю та був присвоєний номер №58.

28.04.2026 Прокуратура провівши розслідування передало кримінальне провадження до канцелярії Окружного суду.

29.04.2026 Прокуратура подала клопотання про "зміну кваліфікації правопорушення".

Суд ознайомивши з результатами проведеного розслідування прокуратурою конституційні права громадянки порушені не було, водночас було виявлено порушення Трудового договору.

Суд роз’яснює потерпілій стороні, що її конституційні права порушено не було.
Водночас було порушено трудові відносини зі сторони роботодавця.

Суд роз’яснює оскільки конституційні права потерпілої сторони не були порушені, суд має право залишити позовну заяву без розгляду та передати матеріали справи до прокуратури для подальшого призначення адміністративного покарання.

На підставі викладеного, керуючись Конституцією Штату Сан-Андреас, Судовим кодексом Штату Сан-Андреас та іншими законами Штату, Окружний суд

У Х В А Л И В:

1. Звернення до Окружного суду №58 громадянки штату Yusha Richmond (номер паспорта 29081) залишити без розгляду.
2. Передати матеріали справи до прокуратури для подальшого притягнення до адміністративної відповідальності Директора WN Graf Dracula.
3. Вирок Окружного Суду набирає законної сили з моменту публікації, проте може бути оскаржена в установленому законом порядку.

Maxim Verbytskyi
29.04.2026
1777308681280.png

Угорі