Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Виключно для Густіліна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Martin Perets

Козак
7 Лис 2024
33
Нікнейм адміністратора
КТП ріклер
Ваш статичний ID
1786
Звʼязок з Вами
tg: vinqwxx
Детальний опис скарги/ситуації
Я працював оператором технічної підтримки в телеграмі майже місяць. Мені написав КТП, що на мене було "дуже багато" неофіційних скарг(скарг в лс). Він сказав мені більше не писати фігні в дс чаті, я його почув. Потім ми домовились що він мене знімає, і в кінці місяця видає зарплату. Все, зняв. Я писав в чат що хотів, за що потім отримав бан від нокса.
Сьогодні мені пише КТП, цитую: ЗП не буде, так як від тебе було багато порушень як від самого гравця та і від оператора технічної підтримки. Я йому сказав, що відпрацював майже місяць, і мені повинні виплатити зп, я допомагав гравцям в боті, так були порушення в дс, за які я йому казав "видай штраф" він сказав "навіщо". В чому проблема відмінусувати ті порушення (на посаді теха) від зп?
Він мені сказав, що зняв мене, бо: А нащо мені тех який буде працювати від балди?
Я йому писав(до зняття) що пропрацюю цей місяць і все, знімусь. Ніде не було написано що я буду працювати від балди. Але він собі таке придумав.

Докази надам виключно в ОП Густіліну. Причина: не хочу розкривати ОП з КТП.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%D0%B1%D0%B0%D0%BD-%D0%B4%D1%81.21777/
Яке покарання оскаржуєте
Невиплата ЗП
.

Martin Perets

Козак
7 Лис 2024
33
Шановний нокс і ктп, не потрібно розглядати цю скаргу. Я знайду інший спосіб зв'язатись з Густіліном

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Щодо вашого зняття рішення про це приймається Керівником відділу, в якому ви працювали.
Виплата заробітної плати також визначається керівником відповідного відділу.

Щодо заробітної плати вона виплачується за домовленістю суми, яку було обговорено під час призначення. Від цієї суми керівник відділу може утримати частину в разі порушень робочого регламенту, у вигляді штрафних санкцій, які й були застосовані до вас. Якщо вам було озвучено рішення про відсутність заробітної плати, це означає, що порушення з вашого боку перевищили її розмір. Іншими словами, штрафні санкції дорівнюють сумі вашої зарплати, і в такому випадку виплата не здійснюється.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі