- 23 Гру 2025
- 19
В Верховний суд штата San Andreas,
Позивач: Yusha Richmond.
Позивач: Yusha Richmond.
ОСОБИСТІ ДАНІ
Позивач:Ім'я Прізвище: Yusha Richmond
Номер паспорта, ксерокопія паспорта: 29081, Паспорт
Номер телефона: 3942051
E-mail Address (Discord/Telegram): yusha / yushenka
Відповідач №1:
Ім'я Прізвище:Graf Dracula (ID 16187)
Місце роботи (Якщо відомо то вказати назву державної організації): Weazel News
Посада (Якщо відомо): Директор
Номер телефона: -
E-mail address (Discord/Telegram): draxt001
ПОЗОВНА ЗАЯВА №12
Я, Yusha Richmond, була прийнята до фракції Weazel News під керівництвом Graf Dracula. Під час роботи мені було обіцяно виплату 200.000$ після проходження стажування, однак ці кошти мені виплачені не були.
Окрім цього, у фракції проводився конкурс на найбільшу кількість відредагованих оголошень, який я фактично виграла, однак жодної виплати за його результатами я також не отримала. Так само мені не була оплачена написана та опублікована мною стаття.
Під час роботи я отримувала від відповідача натяки на звільнення та погрози звільнення. У подальшому мене було звільнено без пояснення причини, з порушенням трудового кодексу, а мої прямі запитання щодо причини звільнення були фактично проігноровані.
У зв'язку з цим вважаю, що мене незаконно позбавили належних мені виплат за виконану роботу, а також завдали мені моральної шкоди, оскільки я виконала значний обсяг роботи, але не отримала жодної належної виплати.
ДОКАЗОВА БАЗА
1. Розмова перед звільненням + докази звільнення під час робочої зміни без попередження + доказ опублікованої моєї статті2. Виконана квота по наборах в організацію
3. Конкурс на найбільшу кількість оголошень який точно виграла, оскільки 5 днів поспіль редагувала більше 50 оголошень щодня.
4.За прийнятих людей, статтю і набори мені нічого так і не заплатили., докази проведення мають бути в кадровому аудиті та звітах ефірів
ПРАВОВА ПОЗИЦІЯ, ДО ВЕРХОВНОГО СУДУ
1. Визнати моє звільнення неправомірним.
2. Зобов'язати відповідача або уповноважених осіб здійснити належні мені виплати, а саме:
200.000$ за пройдене стажування;
Виплату за виграний конкурс на найбільшу кількість оголошень 800.000$;
Виплату за написану та опубліковану статтю згідно преміювання.
3. Стягнути на мою користь моральну компенсацію у розмірі, визначеному судом, оскільки я виконала значний обсяг роботи, не отримала належних виплат, а також зазнала тиску, натяків і погроз звільнення.
4. Витребувати перевірку обставин мого звільнення та причин ігнорування моїх запитань після нього.
ДАТА: 26.04.2026
ПІДПИС: Y.Richmond
ПІДПИС: Y.Richmond
Останнє редагування: