Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №7316 | Дм Без причины!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Zaec

Козак
15 Гру 2024
14
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
Ваш нікнейм
Bodya Zaec
Ваш статичний ID
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
Zaec1369 Дискорд
Суть скарги
Работал в такси привез человека на магазин и нас начали убивать без причины я использовал самореанимацийну аптечку хотел подъехать поговорить за что меня убили еще раз и это все без причины пересмотрите видео и накажите игрока по правилам сервера! И пожалуйста хватит отказывать мне в жалобе я 3й раз пишу! в видео все доказательства!
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
2026.04.24 - 23:15
Работал в такси привез человека на магазин и нас начали убивать без причины я использовал самореанимацийну аптечку хотел подъехать поговорить за что меня убили еще раз и это все без причины пересмотрите видео и накажите игрока по правилам сервера! И пожалуйста хватит отказывать мне в жалобе я 3й раз пишу! в видео все доказательства!

Mason Ultrakill

Отаман
12 Жов 2025
227
Розглянув вашу скаргу та виношу вердикт

Гравець #28758 отримує наступне покараня​
1.4. Дозволено відкривати вогонь без IC-причини. | Demorgan 360 хв.
Виняток: правила зелених зон.
Примітка: заборонено вбивати співробітників EMS, водіїв та пасажирів автобусів і таксі, механіків,працівників хендімену(під час роботи), прибиральників, а також далекобійників(у робочий час / під час викликів)​
Demorgan - 360 хвилин

Гравець #1351 отримує наступне покараня
4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 60 хвилин
4.15. Заборонено розмовляти в ноці (передсмертний стан коли у вас на екрані з'являється вибір "Очікувати на лікаря" чи "Втратити свідомість"). | Mute 15 хвилин.
Mute - 75 хвилин

Розглянуто​

• Вподобайка
Реакції: Zaec
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі