Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено №7281 | Yaroslav Javelin, Arthur Javelin l оос образи, образи рідних

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Elon Maks

Шановний гравець
24 Лют 2025
278
Нікнейм гравця
Yaroslav Javelin, Arthur Javelin
Статичний ID гравця
37670, 37671
Ваш нікнейм
Elon Maks
Ваш статичний ID
14607
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
resestmat
Суть скарги
оос образи, провокування конфліктів, образи рідних і неможливість функціонально посадити за порушення КК у звязку з тим що у гравців 1 рівень(можливо чиїсь твінки або друзі зайшли розважитись). Прошу розглянути скаргу Malavita Javelin (aka Lirika Li) так як це її однофамілійці, думаю впізнає своїх друзів і зможе подякувати їм за розвиток РП атмосфери на сервері та підсилення фракції кураторством якої вона займається.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
20.04.2026 з перших секунд пішли образи які не припинялись допоки адмін не видав мут на 12.20
оос образи, провокування конфліктів, образи рідних і неможливість функціонально посадити за порушення КК у звязку з тим що у гравців 1 рівень(можливо чиїсь твінки або друзі зайшли розважитись). Прошу розглянути скаргу Malavita Javelin (aka Lirika Li) так як це її однофамілійці, думаю впізнає своїх друзів і зможе подякувати їм за розвиток РП атмосфери на сервері та підсилення фракції кураторством якої вона займається.

Akio Meyer

Злий як собака
Адміністратор
15 Жов 2025
1,584
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь:
Гравець #37760 отримує покарання за порушення:

4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 30-360 хвилин / Ban 1-14 днів / HardBan 1-7 днів.

Покарання: Hardban - 5 днів.

Гравець #37761 отримує покарання за порушення:

4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 30-360 хвилин / Ban 1-14 днів / HardBan 1-7 днів.
4.8. Заборонено завуальовану образу чи згадку родичів у образливому/негативному/жартівливому контексті. | Ban 1-30 днів / HardBan 1-30 днів.

Покарання: HardBan - 20 днів.

Приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі