- 27 Бер 2026
- 2
- Нікнейм адміністратора
- Danichka Swarovski
- Ваш статичний ID
- Звʼязок з Вами
- @KyrychenkoA
- Детальний опис скарги/ситуації
- вітаю був виданий мут адміном 2,12 типу продаж купівля і чаті не за встановленим часом,
в правилах пише
2.12. Реклама щодо продажу рухомого або нерухомого майна, послуг державних фракцій, дозволена один раз на 3 хвилини й лише одним рядком. | Mute 60-120 хвилин.
хоча я нічого не купляв/рекламував і не намагався продати через чат, я просто запитав чия машина стоїть не уточнюючи що хочу її купити.Примітка: у період з 11:00 до 23:59 така реклама заборонена.
просто бачив якось якщо власника довго немає то інші гравці запитували чия машина і їх за це не мутили
не було нічого повязаного з купівлею чи продажем Переглянути вкладення 11638Переглянути вкладення 11639
- Посилання на докази
- https://youtube.com/shorts/HpcoZHQdQjI?feature=share
- Яке покарання оскаржуєте
- мут 2,12
вітаю був виданий мут адміном 2,12 типу продаж купівля і чаті не за встановленим часом,
в правилах пише
2.12. Реклама щодо продажу рухомого або нерухомого майна, послуг державних фракцій, дозволена один раз на 3 хвилини й лише одним рядком. | Mute 60-120 хвилин.
просто бачив якось якщо власника довго немає то інші гравці запитували чия машина і їх за це не мутили
не було нічого повязаного з купівлею чи продажем
в правилах пише
хоча я нічого не купляв/рекламував і не намагався продати через чат, я просто запитав чия машина стоїть не уточнюючи що хочу її купити.Примітка: у період з 11:00 до 23:59 така реклама заборонена.
не було нічого повязаного з купівлею чи продажем