- 14 Лют 2026
- 30
ПОЗИВНА ЗАЯВА №ХХ
(Зеленим текстом виділено фрагменти-коментарі, які підлягають видаленню під час заповнення позовної заяви)
Прокурор:
Повні данні: [Ім'я Прізвище]
E-mail Address: [Discord#0000]
Відповідач (Якщо відповідачів декілька необхідно пронумерувати кожного):
Посада, яку обіймає: [Посада]
Місце роботи (Назва організації):
Номер телефона/E-mail Address: [Номер телефона/Discord#0000]
E-mail Address: [Discord#0000]
Відповідач (Якщо відповідачів декілька необхідно пронумерувати кожного):
Посада, яку обіймає: [Посада]
Місце роботи (Назва організації):
Номер телефона/E-mail Address: [Номер телефона/Discord#0000]
ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ЗАВІДОМО ПАРАВДИВІ ПОКАЗАННЯ
Я, діючий прокурор штату San-Andreas [Ім'я, Прізвище], подаю позовну заяву від імені Прокуратури до Окружного суду на громадянина/співробітника [Ім'я, Прізвище] і несу відповідальність за свої слова; у разі надання завідомо неправдивих показань готовий понести відповідальність, установлену законодавством.
ДОКАЗОВА БАЗА
Кримінальне Провадження №45
(Вкажіть номер кримінального провадження, переданого до суду)
ПРАВОВА ПОЗИЦІЯ, ДО ОКРУЖНОГО СУДУ
Приклад
Визнати відповідача Dominic Sage винним у вчиненні злочину, передбаченого статтею 3.2 Кримінального кодексу штату San Andreas, та призначити міру покарання у вигляді позбавлення волі в ІТТ Los-Santos Police Department строком на 1 рік.
Я, діючий прокурор штату San-Andreas [Ім'я, Прізвище], подаю позовну заяву від імені Прокуратури до Окружного суду на громадянина/співробітника [Ім'я, Прізвище] і несу відповідальність за свої слова; у разі надання завідомо неправдивих показань готовий понести відповідальність, установлену законодавством.
ДОКАЗОВА БАЗА
Кримінальне Провадження №45
(Вкажіть номер кримінального провадження, переданого до суду)
ПРАВОВА ПОЗИЦІЯ, ДО ОКРУЖНОГО СУДУ
Приклад
Визнати відповідача Dominic Sage винним у вчиненні злочину, передбаченого статтею 3.2 Кримінального кодексу штату San Andreas, та призначити міру покарання у вигляді позбавлення волі в ІТТ Los-Santos Police Department строком на 1 рік.
Дата:
Підпис:
Підпис: