- 17 Жов 2025
- 96
- Нікнейм гравця
- 1551, 29864, 31009, 29370, 11399, 30399, 29051
- Статичний ID гравця
- 1551, 29864, 31009, 29370, 11399, 30399, 29051
- Ваш статичний ID
- 1639
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- dombeep
- Суть скарги
- Під час проведення івенту ВЗХ гравці Київ мафія систематично порушували правила серверу, а також спостерігалась вибіркова реакція адміністрації на ці порушення.
На таймкоді 10:55 мене вбили одразу після того, як я сів у хамер, без будь якої причини.
Після цього, коли наші гравці повторно сіли в хамер, їх також одразу вбили.
На таймкоді 26:12 наш гравець сів у хамер, після чого адміністратор Alex Blaine відкинув саме наших гравців, у той час як гравці Київської мафії залишились біля нього.
У результаті хамер опинився поза зоною ВЗХ, чим скористались гравці Київської мафії - сіли в нього і вивезли.
Питання: чому транспорт не був повернутий у зону івенту, щоб не створювати перевагу одній зі сторін?
Після того як я повідомив, що хамер був вивезений нашими гравцями, мене знову вбили без причини (статик: 1551, 29864).
На таймкоді 31:56 гравці Київської мафії почали DBшити, щоб ми не змогли доставити хамер до точки здачі.
У результаті хамер впав у яму.
Адміністратор перетелепортував хамер, однак порушник не отримав покарання.
З 32:17 і до кінця відкату DB+DM продовжувався безперервно (багато статіків не міг побачити). Протягом ВЗХ нас багаторазово вбивали без належної взаємодії, ситуація повторювалась циклічно
У підсумку, використовуючи DB та постійні вбивства, гравці Київської мафії змогли сісти в хамер і завершити доставку.
Після завершення ВЗХ адміністратор Milana видала покарання гравцю Ilya Castro за стрільбу з водійського місця 5.14 ЗП.
Однак у правилах зазначено, що стрільба з водійського місця дозволена за умови погоні та наявності двох осіб у транспорті.
На фоні численних серйозних порушень з боку Київської мафії виникає питання: як було помічено незначне порушення, але проігноровано систематичні грубі порушення від київ маф?
Після цього ми звернулись у тікет із повідомленням: "Milana, в нас дуже багато до вас запитань",
на що отримали відповідь: "інших порушень не бачила".
Це виглядає як ігнорування очевидних порушень, враховуючи їх кількість та тривалість.
Окремо виникає питання до керівництва фракції Київської мафії: куди дивиться лідер, заступники та старший склад?
Під час івенту було допущено велику кількість порушень, що свідчить про відсутність контролю за складом та незнання або ігнорування правил. Жодної реакції або спроби зупинити порушення з їх боку помічено не було.
Попрошу прийняти відповідні міри.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 27.03.2026 I 10.55, 26.12, 31.56, 32.17 - до кінця.
.