Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено №7209 |Невідомий | #35503 | 5.7/5.5/5.2/5.4/4.6/5.1

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alex Merr

Козак
3 Бер 2026
36
Нікнейм гравця
Невідомий
Статичний ID гравця
35503
Ваш нікнейм
Alex Merr
Ваш статичний ID
33740
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
ds alex.merr
Суть скарги
Гравець #35503 порушив ряд правил: RK, PG, DM, OOC-образи та NRP-поведінка під час подій на «Секретних ящиках» та після них.
Доказ порушення з боку іншого гравця
1 відео (його смерть на ящиках) - https://youtu.be/jqucIAkd3_U
2 відео (рк, пг, дм) - https://youtu.be/o3wA5DZ3TYg
2.1 скріншот (оос образи + підтверждення РК) - https://ibb.co/XxFKdG6P
3 відео (дб, пг, нон-рп) - https://youtu.be/TluhomIV6Jk
Дата та таймкод порушення
20.04.26, з 20:01

Відео 1 (ящики):

Під час івенту «Секретні ящики» гравець #35503 дав погрозу життю, після чого я його вбив у рамках RP-ситуації.

Відео 2(ящики) (з 1:50):

Через 5 хвилин я все ще перебував у зоні «Секретних ящиків» і зустрів того ж гравця #35503, який:
  • повернувся на місце смерті → RK (п. 5.7)
  • у чаті сам підтвердив, що помер тут раніше (скрін додаю)
  • почав атакувати мене кулаками, незважаючи на те, що я був зі зброєюPG (п. 5.5)
  • у підсумку вбив мене без RP-взаємодіїDM (п. 5.2)
  • також написав OOC-образи (зокрема “****************************”) → п. 4.6

Відео 3(біля лікарні):

• 5.4 — DM Car
  • 5.5 — PG
  • 4.6 — OOC образи
  • 5.1 — NRP поведінка
У подальшій ситуації гравець #35503:
  • здійснює таран мого транспортного засобу без причиниDM Car (п. 5.4)
  • після зупинки та погрози з моєї сторони поводиться неадекватно:
    • замість RP-реакції пише в IC чат “клоун” → NRP (п. 5.1)
  • після вимоги підняти руки:
    • піднімає руки, але при цьому через інвентар дістає зброю (heavy sniper)
      NRP-поведінка / порушення RP логіки (п. 5.1)

Хочу окремо уточнити, що у даній ситуації я не продовжував попередній конфлікт, який відбувався на «Секретних ящиках». Після респавну біля лікарні для мене новою підставою для RP-взаємодії стали дії гравця #35503, а саме — він першим почав нову ситуацію, здійснивши таран мого транспортного засобу без причини. Саме цей момент я розцінюю як початок нової RP-ситуації, після чого вже з моєї сторони була дана погроза життю в рамках RP.

Усі його порушення:
5.7 — RK
5.5 — PG (двічі)
5.2 — DM
5.4 — DM Car
4.6 — OOC образи
5.1 — NRP поведінка

Останнє редагування:

Mason Ultrakill

Отаман
12 Жов 2025
227
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

#35503 отримує покарання за порушення:
5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.

5.5. "PG" - Powergaming - Поведінка, яку неможливо відтворити в реальному житті, зокрема така, що властива супергероям. | Demorgan 60-90 хвилин / WARN / Ban 1-5 днів.

4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 30-360 хвилин / Ban 1-14 днів / HardBan 1-7 днів.

5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-10 днів.

Покарання: Demorgan – 180 хвилин // Mute - 60 хвилин.

#33740 отримує покарання за порушення:
1.7. Заборонено використовувати снайперські гвинтівки, тайзер, кайданки та мотузку. | Demorgan 30-120 хвилин / Ban 1-7 днів.
Покарання: Demorgan – 40 хвилин.

Приємної гри​

Останнє редагування:

Mason Ultrakill

Отаман
12 Жов 2025
227
Вітаю!
Перерозглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь:

Гравець #35503 отримує покарання за порушення:

5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-10 днів.

Також + Demorgan 60 хвилин 5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.

Покарання: WARN / + Demorgan 60 хвилин.

Приємної гри!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі