- 19 Чер 2025
- 281
- Нікнейм адміністратора
- Akio Meyer
- Ваш статичний ID
- 19686
- Звʼязок з Вами
- dinis8768
- Детальний опис скарги/ситуації
- я Denis Dragon подав скаргу на гравця який підкидав поліцейську машину в небо, після чого я і мій напарник Maksym Vernon | 15917 який займав посаду Head SEB увязалися у погоню за данною машиною. не відкинувши жодного попередження в громовон ми його зупинили та розтріляли за погрозу нашому життю. розумію що я не правий у тому що не видав попередження в громофон, але як я вважаю що після того як в реальному житті людина на власній автівці вріжиться раз 7 в поліцейську в якій сидять 2 копа то ту автівку затараннять поліцейською зупинкою або пробють колеса без жодних попереджень, томущо людина в той момент або невміняєма або має мету нашкодити здоровю поліцейських. І враховуючи ці факти по рп і по законодавцій базі нашого штату по людині буде відкритий вогонь без попередження, що я і зробив. не розумію як може бути таке що по закону ми маємо право відкрити вогонь, але водночас не маємо право відкрити вогонь бо тоді ми порушимо ЗПП, ось це я дійсно не розумію. прошу перерозглянути покарання яке видано мені, врахофуючи факти що я написав до цього, та враховуючи те що у моїй історії покарань дуже мало покарань, а якщо вони були то це було не більше 60 хв деморгану і то були видані не вірно, і адміністратори отримували покаранян за рішенням старшої адміністрації. 1 тяжке покарання яку було це злив складу приблизна 8 місяців тому, було мене покарано на 14 днів бану, і це повністю визнаю та не повторюю. також хочу зауважити що данний гравець на якого була написана скарга, можливо має до мене предвзяте відношення, бо за 5 днів з моєї сторони було написано на нього 4 скарги це всі скарги що були написані на нього за весь час, у цих ситуаціях данний громадянин починав порушувати в основному DM car та DB саме у мою сторону, докази цього ви можете найти вбивши в пошук його статичний айді 34766
- Посилання на докази
- https://www.youtube.com/watch?v=4cYNzXtAgoI
- Яке покарання оскаржуєте
- warn
скарга без орг 7187