Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено помʼякшення або зняття бану Navarro / Noxx

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

st_kostya

Козак
23 Лис 2025
35
Нікнейм адміністратора
Adolf #17571
Ваш статичний ID
29255
Звʼязок з Вами
Discord: st_kostya
Детальний опис скарги/ситуації
Добрый день. Меня заблокировали на 14 дней по причине 2.7 ЗП. Я перекинул 10кк с одного своего персонажа на другого своего. Честно не знал, что это запрещено. Теперь знаю и полностью осознаю свою вину, поступил очень глупо и больше так делать не буду. Очень прошу помиловать меня хотя бы на несколько дней, боюсь потеряю дом:( он проплачен сейчас на 10-12 дней. Наказание от администратора Adolf заслуженное, просто прошу уменьшить его.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%D0%9F%D0%BE%D0%BD%D1%8F%D1%82%D1%8C-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D1%8C.21138/
Яке покарання оскаржуєте
2.7 ЗП
  1. Нікнейм адміністратора: Adolf #17571
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Kostya Juicy / #29255
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Discord: st_kostya
  4. Суть скарги: Добрый день. Меня заблокировали на 14 дней по причине 2.7 ЗП. Я перекинул 10кк с одного своего персонажа на другого своего. Честно не знал, что это запрещено. Теперь знаю и полностью осознаю свою вину, поступил очень глупо и больше так делать не буду. Очень прошу помиловать меня хотя бы на несколько дней, боюсь потеряю дом:( он проплачен сейчас на 10-12 дней. Наказание от администратора Adolf заслуженное, просто прошу уменьшить его.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
    9999999999.jpg
  6. Дата видачі покарання: 13/04/2026

Останнє редагування:

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

На перший раз покарання буде знято, в подальшому амністія по цьому правилу буде неможливою. Кошти будуть вилучені.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі