Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Для нокса // Adolf

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tommy West

Leader West Coast
28 Гру 2024
42
Нікнейм адміністратора
Adolf
Ваш статичний ID
6522
Звʼязок з Вами
tg: srveef
Детальний опис скарги/ситуації
На мою думку, адміністратор Adolf демонструє недостатній рівень компетентності у виконанні своїх обов’язків. Неодноразово спостерігалася байдужість до важливих ситуацій та відсутність належної реакції. Нижче наведено кілька прикладів.

Перш за все, хочу звернути увагу на проблему комунікації. Головний куратор сімей часто ігнорує повідомлення або відповідає з великою затримкою, навіть у випадках, коли ситуація потребує негайного втручання. Бували моменти, коли його участь була критично важливою, але зв’язатися з ним не вдавалося.

Також незрозумілою залишається ситуація з наявністю “морозу” у нашої сім’ї. Немає жодного місця, де ця інформація відображається, а отримати відповідь від адміністрації або хелперів у тікетах не вдається.

Окремо варто згадати випадок із сім’єю Raze. 14 квітня вони призначили нам атаку на 1:30. Я звернувся до Adolf через тікет, де він повідомив, що у разі їхньої перемоги вони отримають “мороз”, що суперечить правилам сервера. У підсумку сім’я взагалі не з’явилася на битву, але жодного покарання застосовано не було. Навіть після повторного звернення в особисті повідомлення Discord ситуація залишилась без розгляду.

Ще одна велика проблема — це баги на територіях під час війни сімей. Серед них:
• відсутність видимої зони, яка при цьому наносить шкоду гравцям;
  • некоректні точки спавну, де учасники з’являються надто близько один до одного або провалюються під текстури;
  • помилки з доступом на територію, коли частина гравців може зайти, а інша — ні, і це не виправляється попри численні звернення та надані докази.
    Докази: https://imgur.com/a/8PR0sAy

Також спостерігається вибірковий підхід до покарань. Наприклад - Pierozzo Amplified та я - Tommy West отримали максимальні санкції за збив захоплень щодо нашої сім’ї West Coast. Водночас подібні дії з боку сімей Hostage та Morris щодо Yakuza залишаються без належної уваги. Є підстави вважати, що Morris і Yakuza перебувають у дружніх відносинах: зафіксований випадок, коли гравець Yakuza заходив на війну за Morris з іншого акаунта. Крім того, Hostage часто уникає участі у війнах або планує атаки таким чином, щоб вплинути на інші сім’ї. Прошу перевірити ці факти.

Щодо застосування правил, також виникають питання. Adolf надав сім’ї Yakuza три дні на реєстрацію дрес-коду, хоча сам зазначав, що правило починає діяти вже наступного дня після публікації. У результаті вони отримали мінімальне покарання. Додатково прошу перевірити роль Fluffy Yakuza на офіційному Discord-сервері, оскільки є сумніви щодо його фактичної посади.

Окремо хочу відзначити покарання мене - Tommy West (#6522) за правилом 1.20 ПСО. Маєток нашої сім’ї був придбаний за власні кошти, а не отриманий від адміністрації, що ставить під сумнів правомірність застосування цього пункту.
Докази: https://imgur.com/a/7Wx5wji

Також був випадок, коли запит на відкат від учасника сім’ї Yakuza залишився без відповіді з боку Adolf. Водночас аналогічні ситуації з іншими гравцями розглядаються значно швидше.

Загалом складається враження, що до нашої сім’ї застосовуються максимально суворі покарання за будь-які порушення, тоді як інші сім’ї можуть уникати відповідальності. Це викликає питання щодо об’єктивності та неупередженості адміністрації.

Якщо подібна практика буде продовжуватися, це може негативно вплинути на інтерес гравців до проєкту, оскільки такі умови гри стають несправедливими та демотивуючими.

Посилання на додаткові докази:
Посилання на докази
https://imgur.com/a/8PR0sAy
Яке покарання оскаржуєте
не покарання
-

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Відповідь була надана в іншій скарзі.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі