- 19 Чер 2025
- 281
- Нікнейм адміністратора
- Alex Blaine
- Ваш статичний ID
- 19686
- Звʼязок з Вами
- dinis8768
- Детальний опис скарги/ситуації
- я подав скаргу №2292 крайм орг. адміністратор який розглядав скаргу не те що не видав покарання бандітам а видав покарання ще й мені. не було видання покарання за дм кар що видно в продов усього відкату як червона бугаті пинала поліцейську автівку більше 5 раз. не видав покарання за 5.28.1 що видно на тайм коді 1:06 (пояснення- з їхньої сторони був безпідставно відкритий вогонь. коли по нам вогонь не був відкритий перший. а так як я поліцейський то не залежно від того чи я знаходжуся в червоній зоні вогонь без IC причини відкривати заборонено ) також не було виданно покарання за 5.28 тому що данні гравці їздили дуже довго за поліцейськими та провокували їх на перестрілку, побачивши те що їх починає зупиняти поліцейська автівка вони уїжають в гето щоб там почати перестрілку (чи не є це порушенням 5.28 та 5.28.1 ?) безпідставно виданні покарання: 5.14ЗПП куратор я так зрозумів або не знайомий з правилами або не побачив виняток який прописаний до цього правила "Виняток: погоня, коли обидві сторони перебувають на транспортних засобах, проїзд повз.". 5.5ЗПП (PG) ніякого PG там не може бути тому що на тайм коді 1:47 видно як я починаю стріляти по 1 гравцю який міс клікнув зброєю, поки інші 2 гравця сиділи в машині, вбивши гравця на мене вийшов інший гравець "сам" (навіть якби вони вийшли одночасно, то як ми знаємо працівник правоохороніх органів якщо він є у повному обладнані може вийти у 2 гравців. а як видно на фіксації я якраз був у бронежелеті ) 5.18- не знаю чому, але зроя не випала хоча на фіксації видно що вона у мене в руках (а якщо там була сховага зброя то це було не прид намірено )
- Посилання на докази
- https://fex.net/uk/s/oymrrco
- Яке покарання оскаржуєте
- Покарання: Demorgan 120 хвилин. прошу перерозглянути скаргу. видати покарання куратору, та відшкодувати час відсижений у деморгані
-