- 10 Лис 2025
- 22
- Нікнейм адміністратора
- Noxx
- Ваш статичний ID
- 19201
- Звʼязок з Вами
- benjik_. (DS)
- Детальний опис скарги/ситуації
- Отримав за годину два покарання DM in GZ і 2.8 ЗП.
DM in GZ- я захищав свою подругу яку вже другий день на цих полях дмлять, аморал і за це людям видають по пару хвилин деморгану, сьогодні зранку вони вирішили задебешити та втопити її машину.
2.8 - Прошу вибачення за порушення цього правила такого більше ніколи не буде, прошу амністувати покарання, також я маю 8к кошиків які не мої та мені їх передавали для купівлі речей з івент магазину, та людина яка передавала ніяк не відноситься до ціеї ситуації та вся відповідальність на мені.- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
Також якщо відмовленно в амністуванні то хотів би хочаб віддати кошики ціеї людині
- Посилання на докази
- https://imgur.com/a/cZWCGua
- Яке покарання оскаржуєте
- DM in GZ та 2.8 ЗП
- Нікнейм адміністратора: Noxx
- Особистий нікнейм / статичне ід: 19201
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): benjik_. (DS)
- Суть скарги: Отримав за годину два покарання DM in GZ і 2.8 ЗП.
DM in GZ- я захищав свою подругу яку вже другий день на цих полях дмлять, аморал і за це людям видають по пару хвилин деморгану, сьогодні зранку вони вирішили задебешити та втопити її машину.
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
2.8 - Прошу вибачення за порушення цього правила такого більше ніколи не буде, прошу амністувати покарання, також я маю 8к кошиків які не мої та мені їх передавали для купівлі речей з івент магазину, та людина яка передавала ніяк не відноситься до ціеї ситуації та вся відповідальність на мені.
Також якщо відмовленно в амністуванні то хотів би хочаб віддати кошики ціеї людині - Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://imgur.com/a/cZWCGua
- Дата видачі покарання: 14:04 // 16.04.2026 // 14.54 //16.04.2026
Останнє редагування: