Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vladyslav69

Новий гравець
12 Січ 2026
2
Нікнейм адміністратора
Adolf
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
vladek0536
Детальний опис скарги/ситуації
Доброго вечора
Я, #26235 Will Liberty, звертаюсь до вас із проханням розглянути можливість амністії або зменшення терміну мого блокування.
Я був заблокований за порушення правил маркетплейсу — виставлення предмета за значно завищеною ціною. Повністю визнаю свою провину та не заперечую факту порушення. На момент ситуації я не до кінця усвідомлював серйозність цього правила та наслідки його порушення, однак зараз чітко розумію свою помилку.
Хочу запевнити, що в мене не було наміру отримати несправедливу перевагу або порушити економіку гри. Це була моя неуважність і помилка, за яку я щиро прошу вибачення.
Я зробив висновки з цієї ситуації та обіцяю надалі суворо дотримуватись усіх правил проєкту. Для мене важливо мати можливість продовжити гру чесно та без порушень.
Прошу вас поставитися з розумінням і, за можливості, застосувати амністію або зменшити термін покарання.
Дякую за ваш час та розгляд мого звернення.
Посилання на докази
https://postimg.cc/R3gpM6DP
Яке покарання оскаржуєте
2.8 ЗП
Доброго вечора
Я, #26235 Will Liberty, звертаюсь до вас із проханням розглянути можливість амністії або зменшення терміну мого блокування.
Я був заблокований за порушення правил маркетплейсу — виставлення предмета за значно завищеною ціною. Повністю визнаю свою провину та не заперечую факту порушення. На момент ситуації я не до кінця усвідомлював серйозність цього правила та наслідки його порушення, однак зараз чітко розумію свою помилку.
Хочу запевнити, що в мене не було наміру отримати несправедливу перевагу або порушити економіку гри. Це була моя неуважність і помилка, за яку я щиро прошу вибачення.
Я зробив висновки з цієї ситуації та обіцяю надалі суворо дотримуватись усіх правил проєкту. Для мене важливо мати можливість продовжити гру чесно та без порушень.
Прошу вас поставитися з розумінням і, за можливості, застосувати амністію або зменшити термін покарання.
Дякую за ваш час та розгляд мого звернення.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Покарання буде знято, подальші амністії по цьому правилу розглядатись не будуть.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі