Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Skezz Blackwell | Оскарження покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

TRAVIS

Козак
26 Січ 2026
60
Нікнейм адміністратора
Skezz Blackwell
Ваш статичний ID
33659
Звʼязок з Вами
ds frez63s
Детальний опис скарги/ситуації
Отримав варн за нібито порушення 5.1 ЗП, поясню детально ситуацію:
Знаходився в кімнаті процесуальних дій із затриманим та іншим співробітником, у вікні побачив не відому особу, який забіг на червону зону та говорив "Я понаблюдаю" я лишив затриманого, який знаходився в кайданках та був пристебнутий до стільчика разом із іншим співробітником та погнався за порушником з метою його затримання так, як інших працівників не було окрім ПА, якого я лишив, щоб він дивився за затриманим, особа втікала та не зупинялась на мою вимогу про зупинку не реагував тому я його нокнув після чого підняв, одягнув кайданки та повів до кімнати процесуальних дій, встановши особу та побачивши, що дана особа має федеральний рівень розшуку я запросив представників ФІБ до департаменту знаходячись із затриманим, який проник за червону зону, в момент очікування я вивів його з кімнати та повів до КПЗ пристебнув його дотримуючись РП, закрив за собою двері КПЗ і хотів передати процесуальні дії по першому затриманому та побачити, що там взагалі відбувається, так як затриманий був пристебнутий а двері закриті тому втікти йому нікуди за, що отримав варн з боку вказано адміна, всі мої дії відповідали РП обстановці, а адміністратор видав мені упередження покарання у зв’язку зі своїм упередженим ставлення взагалі до структури ЛСПД враховуючи його покарання деп.хеду ФІБ за його НРП дії СКАРГА

Прошу зняти ВАРН
Посилання на докази
https://youtu.be/ifBJQJapyrc
Яке покарання оскаржуєте
порушення 5.1 ЗП
.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

На розгляді.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Покарання буде знято.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі