- 26 Січ 2026
- 60
- Нікнейм адміністратора
- Skezz Blackwell
- Ваш статичний ID
- 33659
- Звʼязок з Вами
- ds frez63s
- Детальний опис скарги/ситуації
- Отримав варн за нібито порушення 5.1 ЗП, поясню детально ситуацію:
Знаходився в кімнаті процесуальних дій із затриманим та іншим співробітником, у вікні побачив не відому особу, який забіг на червону зону та говорив "Я понаблюдаю" я лишив затриманого, який знаходився в кайданках та був пристебнутий до стільчика разом із іншим співробітником та погнався за порушником з метою його затримання так, як інших працівників не було окрім ПА, якого я лишив, щоб він дивився за затриманим, особа втікала та не зупинялась на мою вимогу про зупинку не реагував тому я його нокнув після чого підняв, одягнув кайданки та повів до кімнати процесуальних дій, встановши особу та побачивши, що дана особа має федеральний рівень розшуку я запросив представників ФІБ до департаменту знаходячись із затриманим, який проник за червону зону, в момент очікування я вивів його з кімнати та повів до КПЗ пристебнув його дотримуючись РП, закрив за собою двері КПЗ і хотів передати процесуальні дії по першому затриманому та побачити, що там взагалі відбувається, так як затриманий був пристебнутий а двері закриті тому втікти йому нікуди за, що отримав варн з боку вказано адміна, всі мої дії відповідали РП обстановці, а адміністратор видав мені упередження покарання у зв’язку зі своїм упередженим ставлення взагалі до структури ЛСПД враховуючи його покарання деп.хеду ФІБ за його НРП дії СКАРГА
Прошу зняти ВАРН
- Посилання на докази
- https://youtu.be/ifBJQJapyrc
- Яке покарання оскаржуєте
- порушення 5.1 ЗП
.