Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто На Octavian для Noxx

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Thomas Hardy

Козак
15 Гру 2024
49
Нікнейм адміністратора
Octavian
Ваш статичний ID
5264
Звʼязок з Вами
h3ywelcomeQQ
Детальний опис скарги/ситуації
Даний адмін видав мені варн за ПГ якого по факту не було, я вийшов в одного тіпа, на першому відкаті, а інші почали мене тупо демити і ніяких погроз не було, тобто в них навіть зброї не було, на другому відкаті я вийшов у двох в 100 броніку, що прописано в ПДО, не вважаю, що це ПГ, прошу розглянути даний відкат, і зняти варн, з поверненням у фракцію, і перерозглянути дану скаргу, тому що 6377 не зарахували 5.28.1, хотя він демив мене, також 29386 лів рп не видано покарання, також у мене є рп біографія, яка дозволяє мені виходити в 100 броніку, до 3 осіб, тобто 1в3. ВІдкати прикріпляю знизу
Вважаю з боку цього адміністратора присутній блат, бо дані персонажі являються старшим складом ЛСПД, і дозволяють собі ДМ інших агентів при виконанні, давлять Q коли їх затримують, і в цей час у лідера ЛСПД 500 балів від куратора.
Прошу розібратися з дуже запущеною ситуацією в держ структурах, яку в першу чергу прикриває куратор стейту ОКТАВІАН
Посилання на докази
https://imgur.com/a/I1ZNZJk
Яке покарання оскаржуєте
WARN
Останнє редагування:

Thomas_Angelo

Отаман
15 Гру 2024
161
По тебе начали стрелять люди в масках С ОРУЖИЕМ и ты решаешь зарядиться и приехать обратно что б их разтулить, нас было там человек 10 и ты один, наказание выдано справедливо, тем более варн дали тоже ПД шнику, мне дали 6 часов дмг, и так само, или ты хотел наверно что б все пд хард баном на 30 дней откинули потому что мальчика с фиб который ПГ-шт и РК-штся убили(((

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Головний адміністратор надасть відповідь, в вільний час.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Покарання вам та іншим гравцям щодо даної ситуації було видано вірно і не підлягають амністії. Щодо порушення зі боку адміністрації є зафіксовано лише те що не було видано додаткове покарання 5.28.1. Адміністратор отримає дисциплінарне стягнення щодо цього інцеденту.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі