Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
14 Жов 2024
18
Нікнейм адміністратора
Akio Meyer
Ваш статичний ID
2922
Звʼязок з Вами
gluxfixs
Детальний опис скарги/ситуації
все нижче
Посилання на докази
https://imgur.com/a/y7OW7CM
Яке покарання оскаржуєте
WARN
  1. Нікнейм адміністратора: Akio Meyer
  2. Особистий нікнейм / статичне ід:2922
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): gluxfixs
  4. Суть скарги: Доброго вечора!
    Виникла така ситуація: нашого знайомого затримали співробітники FIB та транспортували його. Я рухалась позаду на власному автомобілі. Через те, що вони їхали доволі повільно, я кілька разів здійснила легкий контакт у задню частину їхнього авто (так званий “пінок під зад або буст”).
    Хочу зазначити, що в моїх діях не було жодного наміру порушувати правило 5.28.1, оскільки я не вбивала співробітників державних структур, не блокувала їх транспорт, не затримувала їх дії, не провокувала їх та жодним чином не заважала проведенню процесуальних дій.
    Також окремо підкреслю, що я навмисно не здійснювала сильного DB: це були лише легкі підштовхування, без спроб перевернути автомобіль чи його зламати. Машина співробітників не втрачала контроль і не зазнала критичної шкоди, мої дії не були спрямовані на зрив процесу затримання або допомогу в уникненні покарання.
    Максимум, що можна розглядати в даній ситуації — це незначне порушення у форматі DB, але аж ніяк не 5.28.1.
    У зв’язку з цим, я не погоджуюсь із виданим покаранням та прошу переглянути ситуацію і зняти WARN.

Заздалегідь дякую за розгляд!
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): тиць
  6. Дата видачі покарання:09.04.2026

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Ви навмисно підбивали машину пд, що розцінюється як провокація та перешкоджання виконанню їхніх обов'язків.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі