Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dendenisko

Козак
22 Сер 2025
38
Нікнейм адміністратора
Akio Meyer
Ваш статичний ID
23038
Звʼязок з Вами
dendenisko (дс)
Детальний опис скарги/ситуації
Я повністю визнаю свою провину. Ситуація склалася так: спочатку я їхав до СТО, і в цей момент мене почав зупиняти поліцейський. На той момент у мене вже було 5 зірок розшуку, тому я розумів, що мене можуть посадити в тюрму. Через це я вирішив не зупинятися і продовжив рух.
Коли поліцейський мене доганяв, я замість того, щоб відіграти ситуацію до кінця, виходив з гри. Така поведінка повторилася приблизно 5 разів. Зараз я розумію, що це було неправильно з мого боку, і це порушує правила.
Я щиро визнаю свою помилку, шкодую про свої дії та обіцяю, що в подальшому такого більше не повториться. Надалі буду дотримуватися правил і відігравати всі ситуації чесно до кінця. Прошу врахувати моє визнання провини та дати мені шанс виправитися.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%966766-jordan-babelgam-23038-%D0%A3%D1%85%D1%96%D0%B4-%D0%B2%D1%96%D0%B4-%D1%80%D0%BF-5-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%96%D0%B2.20543/
Яке покарання оскаржуєте
Hardban 3 дні
Амністія

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Ви самі сказали, що 5 разів навмисно вийшли. В амністії відмовлено.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі