- 17 Чер 2025
- 125
- Нікнейм гравця
- Buba Juicy
- Статичний ID гравця
- 25671
- Ваш нікнейм
- Andrii Depresive
- Ваш статичний ID
- 19967
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- ---
- Суть скарги
- Хочу поскаржитися на заступника лідера BCSD. Ситуація проста: я стояв AFK, нікого не чіпав, не порушував правил і не створював жодної загрози для інших гравців. Попри це, заступник лідера BCSD підійшов і без будь-якої причини просто вбив мене. Такі дії виглядають як повне ігнорування правил сервера та зловживання своїм положенням. Це не норма для людини, яка займає керівну посаду. Прошу нормально розглянути цю ситуацію і вжити заходів, включно зі зняттям даної особи з посади.
Куратору BCSD
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 31.03.26 Тайм коди 8:35-9:20
Скарга на дії заступника лідера BCSD
Хочу поскаржитися на заступника лідера BCSD. Ситуація проста: я стояв AFK, нікого не чіпав, не порушував правил і не створював жодної загрози для інших гравців. Попри це, заступник лідера BCSD підійшов і без будь-якої причини просто вбив мене. Такі дії виглядають як повне ігнорування правил сервера та зловживання своїм положенням. Це не норма для людини, яка займає керівну посаду.Прошу нормально розглянути цю ситуацію і вжити заходів, включно зі зняттям даної особи з посади.
Куратору BCSD
Хочу поскаржитися на заступника лідера BCSD. Ситуація проста: я стояв AFK, нікого не чіпав, не порушував правил і не створював жодної загрози для інших гравців. Попри це, заступник лідера BCSD підійшов і без будь-якої причини просто вбив мене. Такі дії виглядають як повне ігнорування правил сервера та зловживання своїм положенням. Це не норма для людини, яка займає керівну посаду.Прошу нормально розглянути цю ситуацію і вжити заходів, включно зі зняттям даної особи з посади.
Куратору BCSD