Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №824 BCSD | Dep L Buba Juicy | СК + ТК

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Andrii Depresive

Шановний гравець
17 Чер 2025
125
Нікнейм гравця
Buba Juicy
Статичний ID гравця
25671
Ваш нікнейм
Andrii Depresive
Ваш статичний ID
19967
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
---
Суть скарги
Хочу поскаржитися на заступника лідера BCSD. Ситуація проста: я стояв AFK, нікого не чіпав, не порушував правил і не створював жодної загрози для інших гравців. Попри це, заступник лідера BCSD підійшов і без будь-якої причини просто вбив мене. Такі дії виглядають як повне ігнорування правил сервера та зловживання своїм положенням. Це не норма для людини, яка займає керівну посаду. Прошу нормально розглянути цю ситуацію і вжити заходів, включно зі зняттям даної особи з посади.
Куратору BCSD
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
31.03.26 Тайм коди 8:35-9:20
Скарга на дії заступника лідера BCSD
Хочу поскаржитися на заступника лідера BCSD. Ситуація проста: я стояв AFK, нікого не чіпав, не порушував правил і не створював жодної загрози для інших гравців. Попри це, заступник лідера BCSD підійшов і без будь-якої причини просто вбив мене. Такі дії виглядають як повне ігнорування правил сервера та зловживання своїм положенням. Це не норма для людини, яка займає керівну посаду.Прошу нормально розглянути цю ситуацію і вжити заходів, включно зі зняттям даної особи з посади.
Куратору BCSD

sasevms

Козак
21 Вер 2025
46
братуха, давай чтобы все уже на чистом были, заливай откат где ты на смене с дивы в типов выходил

Skezz Maccalister

FIB <З
Лідер
16 Гру 2024
348
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Гравець 25671 отримує покарання по причині:

5.6. "SK" - Spawn Kill - стрілянина по гравцях, заподіяння шкоди, вбивство на місці появи/базування певної групи осіб, людини чи організації. | WARN / Ban 2-5 днів / Hardban 2-7 днів.
Покарання - WARN

5.8. "TK" - Team Kill - навмисне заподіювати шкоду, вбивство гравців/союзників, які знаходяться з вами в одній організації/сім'ї. | Demorgan 30-60 хвилин / WARN / Ban 1-3 днів.
Покарання - Demorgan 30 хвилин

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі