- 5 Сер 2025
- 20
- Нікнейм адміністратора
- Alex Grimx #22846
- Ваш статичний ID
- 14448
- Звʼязок з Вами
- ds n0name_ua_
- Детальний опис скарги/ситуації
- Я, гравець сервера, хочу подати звернення щодо покарання, виданого адміністратором Alex Grimx #22846. Вважаю це покарання несправедливим та таким, що потребує перегляду.
Під час ситуації я знаходився за кермом Tank і виконував лише спостереження за обстановкою. Я не відкривав вогонь, нікого не тиснув транспортом та не вчиняв будь-яких агресивних дій, які могли б вплинути на перебіг подій або порушити правила. Фактично моя роль у цій ситуації була пасивною — я лише контролював обстановку та пересувався на техніці.
Попри це, адміністратор видав мені покарання за пунктом 3.9 Використання важкої техніки дозволене лише за наявності вагомої IC-причини. | Demorgan 60-120 хвилин / Усне попередження лідеру. Я отримав покарання, хоча фактично не використовував техніку для атаки, не завдавав шкоди іншим гравцям та не отримував жодної переваги від її використання в бойових діях.
У зв’язку з цим прошу адміністрацію сервера уважно переглянути дану ситуацію, перевірити відеофіксацію, а також об’єктивно оцінити мої дії. На мою думку, порушення з мого боку відсутнє, або ж воно було трактоване неправильно.
Зважаючи на витрачений час та можливі наслідки цієї ситуації, прошу також розглянути питання компенсації в розмірі 450 000 ігрової валюти.
- Посилання на докази
- https://youtu.be/H9vvb1U9Lb4
- Яке покарання оскаржуєте
- 3.9 Використання важкої техніки дозволене лише за наявності вагомої IC-причини. | Demorgan 60-120 хвилин / Усне попередження лідеру
.