Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено №6330 35954 DB+PG+NRP поведінка+образи

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mykola Tkach

Козак
22 Січ 2026
5
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
35954
Ваш нікнейм
Mykola Tkach
Ваш статичний ID
33321
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
mykola7711 (DS)
Суть скарги
Ситуація є довгою, все розпочалось з того, що я їхав на розгрузку на відкаті чітко видно, що даний гравець не хотів мене пропускати при спробі обігнати його, він мене різав, я думаю окей, підїхав на мітку, розгрузились, підходжу до нього нормально спитати: Навіщо ти мене підрізав, на що він мене збиває та дає IC причину для відкриття вогню, нащо я наношу кілька патронів по його тс, доганяю, щоб знешкодити, на що він з ножем вбиває мене (звісно я розумію моя вина в тому, що я не побачив ножа, але знову ж таки PG), йдемо далі він вбиває, підвозить автівку до бочок і підриває її. (Відкат номер 1),. Відкат номер 2, я вже забув про цю ситуацію раніше написав, щоб були обережні, бо таранить дана особа (раніше), на що це чудо знаходить мене і починає таранити (уточню автівка іншого кольору і тонована, тобто мою ідентифікацію він не міг знати, що говорить про нон нрп (короткий відкат, де видно як він каже на*** ти писав це і старається ДБ, але десь в нього не виходить). Я від нього відірвався на що це чудо знову ж знаходить мене на загрузці, чекає поки я загружусь і по новій мене Дбшить + тулить і починає втирати, що якщо ще раз щось напишу в чаті стосовно нього, він буде витулювати або щось в цьому роді (цитую: попробуй щось таке спи*******, тобі буде П****ц).
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
13.03.2026 13:18-13:56
.

Xtray Falles

❝𝙓𝙩𝙧𝙖𝙮❝
Активний гравець
15 Гру 2024
1,128
Вітаю шановний гравець!
На відкаті видно що Ви використовували мікрофон, не можемо детальніше розглянути скаргу де не чути саме Вас.
Скаргу буде закрито.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі