- 26 Гру 2024
- 17
- Нікнейм адміністратора
- 9783
- Ваш статичний ID
- 35971
- Звʼязок з Вами
- almazik066
- Детальний опис скарги/ситуації
- Ситуація була така. Я приїхав на СТО і в жартівливій формі почав пропонувати дівчині “спробувати паличку” (Якби їй, щось не сподобалося чи ще щось вона б як мінімум могла про це сказати, але просто мовчала). Після цього підійшла якась невідома мені людина та почала мене ображати. Через деякий час приїхав мій чорношкірий друг, і вони вже почали ображати нас обох. У підсумку нас відкинули за провокацію гравців. З цим я ще можу погодитися, але є інший момент. Адміністратор, який був на ситуації і все бачив, видав покарання тільки нам, але ніяк не відреагував на образи з боку тих гравців. Пізніше він тепнувся до нас у деморган(Яка честь, часто після покарання адміністратор тпається та погрожуе при наступному порушені баном?), і на запитання, чому інші гравці не отримали жодного покарання. На це адміністратор відповів, що не бачив усієї ситуації. Але під час розмови він сам процитував фразу, яку сказав друг тим гравцям на самому початку конфлікту, а саме: “шо ти беззубик”. Тобто виходить, що частину ситуації він все ж таки бачив. Також адміністратор сказав, що у нього немає доказів порушення з боку тих гравців і немає відкату, хоча він був на місці під час конфлікту. Через це складається враження, що адміністратор або не до кінця об’єктивно розібрався в ситуації, або просто ігнорує порушення з боку тих гравців. Прошу переглянути цю ситуацію та дати оцінку діям адміністратора, тому що виглядає дивно, коли покарання отримує тільки одна сторона конфлікту, хоча образи були з обох сторін. Хочу також сказати, що я не хочу якось уникнути покарання чи тому подібне, просто хочу, щоб видавали покарання справедливо всім учасникам конфлікту, а не лише нам.
- Посилання на докази
- https://ibb.co/pBRFCMPY
- Яке покарання оскаржуєте
- Оскарження