- 26 Гру 2024
- 17
- Нікнейм адміністратора
- 4262
- Ваш статичний ID
- 35971
- Звʼязок з Вами
- almazik066
- Детальний опис скарги/ситуації
- Гравець сам запропонував вийти 1 на 1. Ми заздалегідь про це домовилися. Після початку файту я його вбив. Після цього мені видали покарання за ДМ у ЗЗ, хоча в тому місці ЗЗ не було, і до того ж у нас була чітка домовленість вийти 1 на 1. Мені незрозуміло, як адміністратор може видавати покарання гравцю в ситуації, коли все відбувалося за обопільною домовленістю. Після цього я зайшов у войс до адміністратора, який видав покарання, щоб розібратися в ситуації. Я був на емоціях і обурений через те, що вважаю це покарання несправедливим, тому говорив на підвищених тонах, але жодних образ у бік адміністратора не було. Попри це, мені видали бан на 3 дні.
Прошу переглянути відкат розмови з цим адміністратором, а також пояснити:
за що саме був виданий бан на 3 дні;
на якій підставі було видано покарання за ДМ у ЗЗ.
Запис розмови та ситуації можна подивитися у адміністратора. Зі свого боку я прикладу відкат моменту, де видно, що між нами була домовленість вийти 1 на 1. Також хочу зазначити, що цей адміністратор уже не вперше видає мені бан. Тому в мене складається враження, що у нього може бути особиста неприязнь до мене. Крім того, гравець, який стріляв по нас із ЗЗ, взагалі не отримав жодного покарання, що виглядає досить дивно.
- Посилання на докази
- https://youtu.be/GbSbrF4Rq-E
- Яке покарання оскаржуєте
- дм зз и бан