Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Помилково забанили за продаж валюти опис

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Michael Vellaro

Шановний гравець
3 Січ 2025
36
Нікнейм адміністратора
Невідомо
Ваш статичний ID
8794
Звʼязок з Вами
ДС vasyliovych
Детальний опис скарги/ситуації
Єдина транзакція яка мною була зроблена то передача людині з сімї( Ruf Vellaro) гроші в довг він сказав з депозиту верне там не була значна сума 5-6кк тому не сильно звертав увагу точно не памятаю , я не розумію як за передачу в довг через банк людині гроші транзакція зроблена по всіх правилах без уходу комісії порушення правил і тд можна потрапити в бан за продаж валюти. Та людина зможе то підтведити якщо буде потрібно
Посилання на докази
нема
Яке покарання оскаржуєте
бан
Єдина транзакція яка мною була зроблена то передача людині з сімї( Ruf Vellaro) гроші в довг він сказав з депозиту верне там не була значна сума 5-6кк тому не сильно звертав увагу точно не памятаю , я не розумію як за передачу в довг через банк людині гроші транзакція зроблена по всіх правилах без уходу комісії порушення правил і тд можна потрапити в бан за продаж валюти. Та людина зможе то підтведити якщо буде потрібно

Massimo_Vellaro

Козак
19 Бер 2025
24
Повністю підтримую колегу з сім'ї , на скільки я пам'ятаю що він давав в борг людині з сім'ї і на скільки я розумію якщо все зроблено через банк все як потрібно які можуть бути проблеми? В цій людині я впевнений на 100%

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі