Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №732 LSPD | Arsen Williams

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Deep Hlkka

Новий гравець
20 Лют 2026
3
Нікнейм гравця
Arsen Williams
Статичний ID гравця
25265
Ваш нікнейм
Deep Hikka
Ваш статичний ID
1639
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
dombeep
Суть скарги
Підʼїхав на титул поліцейський і затримав на ньому також видав розшук коли мене ніхто не затримував, тим самим порушив:

1.14. Співробітникам державних структур заборонено перебувати на титульних територіях кримінальних організацій при виконанні.
Попередження / Догана / Звільнення

1.25. Працівникам державних структур заборонено проводити патрулювання без напарника
Попередження / Догана / Звільнення

3.5. Співробітникам державних структур заборонено патрулювати гетто, якщо в одному транспортному засобі перебуває менше трьох осіб.
Demorgan 15-30 / Догана / Звільнення

1.42. Заборонено навмисне зловживання функціоналом державних структур із порушенням RP логіки.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
По силкі номер 1 порушено правило: 1.14, 1.25, 3.5 | По силкі номер 2 порушено правило: 1.42 | 20.02.26
.

hellstrom

Отаман
26 Вер 2025
104
Доброго вечора прошу Відкат там де він стверджує що я зловживаю функціоналом але там все по РП він надав мені паспорт і сняв маску і він вирішив утекти і через це я видав йому рошук Втечу а він ствержує що це порушення я гетто не патрулював сам я вів переслідування за 1.25 я маю дозвіл від Старшого складу на соло патруль на титулі я не перебував! він стояв на бардюрі і сам почав втікати на титул прошу приписати йому за Обман Адміністрації так як він не знає РП логіки!
Стаття 5.12. Втеча особи під час арешту або в процесі процесі процесуальних дій.
Рівень розшуку: 5.
на 12 секунді він дає паспорт

Skezz Maccalister

FIB <З
Лідер
16 Гру 2024
348
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Гравець 25265 отримує покарання по причині:

1.14. Співробітникам державних структур заборонено перебувати на титульних територіях кримінальних організацій при виконанні. | Попередження / Догана / Звільнення
Виняток: конкретна доказова RP причина / санкціоновані рейди.
Покарання - Догана

1.25. Працівникам державних структур заборонено проводити патрулювання без напарника. | Попередження / Догана / Звільнення
Виняток: дозволено виходити в самостійний патруль з 00:00 до 9:00. / дозволено виходити в патруль на одинці з дозволу куратора або лідера організації / дозволено виходити в самостійний патруль старшому складу організації.
Примітка: патруль в парі, рахується патруль на одному транспортному засобі. У разі втрати партнера (вбивство, виліт гри), співробітник державної структури повинен повернутись у відділення поліції.
Примітка: звання старшого складу прописані у внутрішньому статуті організації.​
Покарання - Догана

3.5. Співробітникам державних структур заборонено патрулювати гетто, якщо в одному транспортному засобі перебуває менше трьох осіб. | Demorgan 15-30 хвилин. / Догана / Звільнення
Примітка: у разі втрати одного з гравців (вбивство, виліт гри) співробітники державної структури повинні покинути територію гетто.​
Покарання - Demorgan 30 хвилин.
Інформація буде передана куратору.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі