- 16 Лис 2025
- 11
- Нікнейм адміністратора
- Buffalo Drake
- Ваш статичний ID
- 28430
- Звʼязок з Вами
- _a_m_i_d__15535
- Детальний опис скарги/ситуації
- Вітаю адміністрацію проєкту.
Хочу звернутися з проханням щодо амністії мого покарання та водночас принести щирі вибачення за свою поведінку.
У ситуації, що склалася, з моєї сторони дійсно були допущені порушення правил серверу. На той момент емоції взяли гору, я перебував у стані роздратування через події в ігровому процесі та відреагував імпульсивно, що не виправдовує мої дії. Замість того щоб діяти відповідно до правил та звернутися до адміністрації цивілізованим шляхом, я відповів порушенням на порушення, а також дозволив собі некоректне спілкування в офіційних ресурсах проєкту.
Я повністю визнаю свою провину, усвідомлюю неправильність своєї поведінки та шкодую про сказані слова на адресу адміністрації. Подібна реакція була помилкою, яка не відповідає правилам серверу та нормам спілкування спільноти.
Прошу врахувати, що дана ситуація була емоційною та поодинокою, і надалі зобов’язуюсь дотримуватися правил серверу, не піддаватися провокаціям та вирішувати будь-які спірні моменти виключно через тікет або форум, без порушень і образ.
Прошу розглянути можливість амністії або пом’якшення мого покарання.
Ще раз приношу вибачення адміністрації та учасникам ситуації.
З повагою, гравець Amid Shelby.
- Посилання на докази
- Бан 14 днів
- Яке покарання оскаржуєте
- бан 14 днів
Амністія
Амністія