Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Очікування Правки до Економіки Проєкту

Yurii_Boiko

Козак
14 Жов 2025
13
Просимо всіх небайдужих гравців звернути увагу на негативні зміни, запроваджені адміністрацією серверу в економічній системі. Зокрема, мова йде про надмірну плату за паркування, яка була підвищена до 200$, що створює необґрунтоване фінансове навантаження на гравців. Ми наполягаємо на зниженні цієї суми до адекватних 20$. Також вимагаємо повернути банківські депозити до попередніх умов — 40% за 60 годин із необмеженою сумою, а не з лімітом у 7кк, як зараз. Ці зміни шкодять балансу та мотивації гравців. Підтримайте справедливу економіку — підписуйте петицію на форумі нижче.

Вкладення

• Петиція.jpg
    Петиція.jpg
    1.6 Mб · Перегляди: 56

Vinny Great

Козак
18 Гру 2025
14
Продвигаем. Я за снижения, цен на парковку. И сделать так чтобы больше 50 баксов цену нельзя было ставить системно. 200 баксов это много. Ладно те кто играет давно, но представьте что будут думать новички у которых и так денег нет, а им по квесту нужно машину забрать с парковки. Это крайне глупое решение со стороны мэра. Лучше пусть проценты на снятие/депозит в банке поднимает, чем парковку.

Останнє редагування:

sottung

Козак
21 Гру 2024
19
Підтримую, особливо з депозитами це дурня повна 15% за 60 відіграних годин? Серйозно?

_top_ananas

Козак
26 Чер 2025
3
За сегодня отдал за парковку 150к, это перебор, верните норм цену за парковку и на депозит проценты к прежнему уровню, Поддерживаю данную петицию

Uwe Babay

Шановний гравець
17 Гру 2024
168
Ну депозит нейтрально. Не критично. Але парковка дійсно трохи лякає. 200 в годину для новачка, це відіб'є будь-яке бажання грати. Закликаю переглянути ці тарифи, і знайти адекватний компроміс.

Santiago Fernandos

Отаман
12 Січ 2026
7
Погоджуюсь на рахунок парковки, 200 баксів за годину Ви серйозно? Мені цей сервер дуже подобається і я хочу бачити як на ньому зростає онлайн, але такі дії тільки вбивають сервер. Прошу переглянути ваші дії і повернути все назад. Я би хотів залишитись тут іграти

sottung

Козак
21 Гру 2024
19
Ну депозит нейтрально. Не критично. Але парковка дійсно трохи лякає. 200 в годину для новачка, це відіб'є будь-яке бажання грати. Закликаю переглянути ці тарифи, і знайти адекватний компроміс.
Ну кому як, мені депчик критично, я захожу поіаниться, постарадть чимось чисто контент, а не фармить сутками, і цей деп допомагав отримувати контент без напряга. Якось так

Ren

Новий гравець
15 Жов 2025
3
Ви серйозно? На звичайній нормальній роботі зп 300к+, у починаючих гравців немає авто з початку, тому немає ніякого сенсу міняти ціну на парковку, розраби намагаються вивести кошти щоб налагодити економіку, ви намагаєтесь її як раз захерити, ви просто уявіть ці 10% найбагатших людей на сервері, в яких по лярду, заливають їх на 40% депозиту усього на 60годин, з повітря 400кк, ви взагалі думали коли створювали цей тікет?
Гроші тут фармляться з повітря, найпростіший і адекватний проект не про фарм, а вам і цього мало.

sottung

Козак
21 Гру 2024
19
Ви серйозно? На звичайній нормальній роботі зп 300к+, у починаючих гравців немає авто з початку, тому немає ніякого сенсу міняти ціну на парковку, розраби намагаються вивести кошти щоб налагодити економіку, ви намагаєтесь її як раз захерити, ви просто уявіть ці 10% найбагатших людей на сервері, в яких по лярду, заливають їх на 40% депозиту усього на 60годин, з повітря 400кк, ви взагалі думали коли створювали цей тікет?
Гроші тут фармляться з повітря, найпростіший і адекватний проект не про фарм, а вам і цього мало.
Та ні, депозити просто треба повернути так як вони були

sottung

Козак
21 Гру 2024
19
Просимо всіх небайдужих гравців звернути увагу на негативні зміни, запроваджені адміністрацією серверу в економічній системі. Зокрема, мова йде про надмірну плату за паркування, яка була підвищена до 200$, що створює необґрунтоване фінансове навантаження на гравців. Ми наполягаємо на зниженні цієї суми до адекватних 20$. Також вимагаємо повернути банківські депозити до попередніх умов — 40% за 60 годин із необмеженою сумою, а не з лімітом у 7кк, як зараз. Ці зміни шкодять балансу та мотивації гравців. Підтримайте справедливу економіку — підписуйте петицію на форумі нижче.
Ліміт потрібен на депозит однозначно, але 15% дуже мало

Roberto Nakagawa

Nothing is true everything is permitted
9 Жов 2024
33
Смішно бачити як гравці через копійки за парковку переживають, хоча більшість з них можуть собі дозволити хоч рік оплачувати ці парковки й по теперішнім цінам

Frizy

Козак
18 Гру 2024
5
Підтримую, 200$ за парковку це багато

Bob_Elderly

Козак
7 Гру 2025
17
Ну да. Вместо того чтобы сделать новую привольную механику , надо опять всра** экономику .
Ну или сделать фикс машин , типа бензовоза который не тормозит , или гелендваген 19 года, который на поворотах тупо переворачивается , или Субару новая , вообще хлам на колёсах , которая тоже не поворачивает вообще .

Они берут делают парковку по 200. Так хай стоят те машины . Ломайте сервер , будем ездит на 1й машине . А те хай стоят . Чисто принципиально .

И да. Смысл теперь брать слоты за донат ?…..

Vladyslav Volodin

Козак
9 Жов 2024
9
1. Зменшення вартості паркування:
Підтримую! Потрібно або зменшити суму, або скасувати нарахування вартості при відсутності у грі. Бо 200$ / година — це завеликий прайс.
2. Прибрати ліміт у 7кк на депозит:
Проти цієї ідеї! Адже, якщо наразі є проблеми з економікою, то збільшення сум депозитів призведе до великої інфляції та «вбивства підприємництва» (бо гравець знатиме, що можна не працювати і нічого не робити, бо банк і так дає хороші відсотки).

Найбільш реальне з цього допису — це зменшити вартість паркування. Все інше — призведе до більшого руйнування.

Nova Dellucci

ʼʼNova’’
28 Жов 2025
38
ПОВНІСТЮ ЗГОДЕН!
Замість того щоб виправляти щось більш важливе, роблять таке.

vinni777puh

Козак
31 Жов 2025
11
100% прибрати таку неадекватну оплату за парковку! Бо який сенс мені було купувати ті паркомісця з такими теперішніми тарифами? Зайшов сьогодні 40к за три авто і там за фуру думаю буде не меньше. Я не граю днями, а заходжу в задоволення посидіти годинку коли є світло.

Депозити мають бути без ліміту вкладу. Чому я повинен бути обмеженим в сумі, яку хочу покласти на депозит?)

Сьогодні люди вже почали зливати авто і нерухомість і виходити з даного сервера.
І вірогідність що їх кількість збільшиться. Новачкам так зовсім який сенс грати при таких тарифах? Парковка космос, їжа так само піднялась бо хтось хоче заробити, а також недолуго відкоригувати економіку😂.

Угорі