Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №696 | Погроза розправи в реальному житті

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

neandertos

Козак
21 Лип 2025
18
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
1966
Ваш нікнейм
Barbos Neandertos
Ваш статичний ID
18539
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
neandertos ( discord )
Суть скарги
Гравець погрожував розправою в реальному житті. Я стрімив, він зайшов до мене в чат, написав *ти двухсотий* в той момент якась людина написала йому відповідь *твій батя*. Голова в нього не варить, тому він думає, шо я маю відповідати за слова якихось там людей, зайшов в гру і сказав, шо виріже мене десь там знайде. Якось так. ВІДОС. Таким людям треба забороняти грати на подібних серверах. Кажуть за таке дають ХардБан?.
Доказ порушення з боку іншого гравця
-
Дата та таймкод порушення
3,02,2026
-

Tonio

Козак
3 Лют 2026
3
Повністю погоджуюсь з цією скаргою , такі люди не мають знаходитись серед адекватних людей на сервері. І не мають підривати репутацію цього сервера. Погрози фізичною розправою в real-Life є не припустимими в ігровому процесі. Ця людина порушує права людини , та може бути притягнута до відповідальності за порушення визначеними законодавством України.

Alex_Hoffman

Козак
14 Гру 2024
27
Тепер би хотів зазначити один з фактів.Даний "недострімер" веде трансляцію на платформі TikTok та Twitch. На кожному з якого стрімів данна особа використовує мати,обзиває людей,провокує і т.д,хотів би зазначити що даними діями ця людина не "просуває" проект,а навпаки робить так щоб відбити бажання спокійно грати. Кожен стрімер,який веде пряму трансляцію відповідає за дії своїх підписників та за їх слова. Після того,як один з його підписників тегнувши мене та написавши фразу "твій батько",мене просто це призвело до злості. Справа в тому,що гра є грою,а реальне життя,а тим паче згадка родичів це не припустимо. Мій батько захищає Україну,він військовий і для мене це дуже больна тема,коли згадують рідних,не важливо де і як. Тому зі свого боку я вважаю що те що я йому сказав це було на емоціях,але суть не змінюється,згадка родичів була. Прикріплюю чатік з TikTok: тиць

Tonio

Козак
3 Лют 2026
3
Тепер би хотів зазначити один з фактів.Даний "недострімер" веде трансляцію на платформі TikTok та Twitch. На кожному з якого стрімів данна особа використовує мати,обзиває людей,провокує і т.д,хотів би зазначити що даними діями ця людина не "просуває" проект,а навпаки робить так щоб відбити бажання спокійно грати. Кожен стрімер,який веде пряму трансляцію відповідає за дії своїх підписників та за їх слова. Після того,як один з його підписників тегнувши мене та написавши фразу "твій батько",мене просто це призвело до злості. Справа в тому,що гра є грою,а реальне життя,а тим паче згадка родичів це не припустимо. Мій батько захищає Україну,він військовий і для мене це дуже больна тема,коли згадують рідних,не важливо де і як. Тому зі свого боку я вважаю що те що я йому сказав це було на емоціях,але суть не змінюється,згадка родичів була. Прикріплюю чатік з TikTok: тиць
По перше , стрімер не несе відповідальності за дії чи слова , висловлювання своєї аудиторії не придумуйте , і не намагайтесь перекинути відповідальність з себе на іншого. Кожна людина сама відповідає за свої дії і має право робити самостійний вибір (кому , і що робити - писати - сказати ) стрімер до цього відношення ніякого не має. Цей як ви кажете «недострімер» привів як мінімум ( 15 людей вже на сервер і долучив їх до гри ) а ви ж кажете , що він робить антирекламу серверу…Ви почали діалог в чаті стороннього застосунку ( який не має ніякого відношення до ігрового голосового чату чи самого ігрового процесу ) з людиною , яка викликала в вас незадоволення. Ваші емоції не виправдання ! Після чого почали Погрожувати розправою людині ( а саме стрімеру ) порушивши його права людини. І якщо ви не перестанете цього робити в подальшому , ви можете бути притягнуті до відповідальності які визначені законом ( нагадування ) . І ще стрімер відіграє роль учасника кримінального угруповання, що дає йому право по РП обзивати , критикувати , насміхатись з органів влади на сервері а саме працівників ( ПД , БЦСД , Говерменту ) . Перед тим як щось , сказати , зробити поверніться до свого розуму і запитайте себе , чи все я роблю правильно ! Мовчання золото. Ви викликаєте огиду своїми діями Та словами. І яб вам радив звернутись до психолога і обговорити з ним ваші проблеми.

Останнє редагування:

Alex_Hoffman

Козак
14 Гру 2024
27
По перше , стрімер не несе відповідальності за дії чи слова , висловлювання своєї аудиторії не придумуйте , і не намагайтесь перекинути відповідальність з себе на іншого. Кожна людина сама відповідає за свої дії і має право робити самостійний вибір (кому , і що робити - писати - сказати ) стрімер до цього відношення ніякого не має. Цей як ви кажете «недострімер» привів як мінімум ( 15 людей вже на сервер і долучив їх до гри ) а ви ж кажете , що він робить антирекламу серверу…Ви почали діалог в чаті стороннього застосунку ( який не має ніякого відношення до ігрового голосового чату чи самого ігрового процесу ) з людиною , яка викликала в вас незадоволення. Ваші емоції не виправдання ! Після чого почали Погрожувати розправою людині ( а саме стрімеру ) порушивши його права людини. І якщо ви не перестанете цього робити в подальшому , ви можете бути притягнуті до відповідальності які визначені законом. І ще стрімер відіграє роль учасника кримінального угруповання, що дає йому право по РП обзивати , критикувати , насміхатись з органів влади на сервері а саме працівників ( ПД , БЦСД , Говерменту ) . Перед тим як щось , сказати , зробити поверніться до свого розуму і запитайте себе , чи все я роблю правильно ! Мовчання золото. Ви викликаєте огиду своїми діями Та словами. І яб вам радив звернутись до психолога і обговорити з ним ваші проблеми
Шановний,кожен стрімер перед тим як "просувати" проект,має розуміти,що можуть виникнути конфлікт.В данній ситуації поведінка його "підписника",теж на пряму стосується і його самого,так як це його стрім і його контент. Відносно свого психічного стану скажу одне,зі мною все нормально. Я думаю в даній ситуації,як би вашого родича назвали "200",я б думаю ви так само реагували,тому що людина яка має нормальний психічний стан,ніколи в житті не буде ображати,згадувати і т.д родичів. А стрімер має мати модерацію,яка має одразу блокувати людину за такі слова,але чому цього не сталося. На емоціях можна наговорити дуже багато,дана ситуація не є виключенням. Так,можливо я переборщив зі своїми словами,але суть залишається одна і та сама. Даному стрімеру було всеодно на те,що кажуть його підписники. Як ви кажете що він відігрує "роль учасника кримінального угрупування" і йому надається можливість РП образи. А скажіть будь ласка,ви хоч раз бачили людей,які стрімлять,щоб вони так жорстко обзивали людей?! В TikTok РП немає,тому йому ніхто не давав право ображати інших людей.

Skezz Maccalister

FIB <З
Лідер
16 Гру 2024
349
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Гравець 1966 отримує покарання по причині:

4.14. Заборонено залякувати або погрожувати гравцю розправою в реальному житті. Наприклад фразами типу "я приїду до тебе і …" та подібними. | Ban 5-15 днів.
Покарання - Ban 7 днів.

5.9. "MG" - Metagaming - використання OOC інформації, якою ваш персонаж не володіє "по RP" | Mute 15-60 хвилин / Demorgan 20-90 хвилин / WARN / Ban 2-5 днів.
Покарання - Mute 30 хвилин.

Гравець 18539 отримує покарання по причині:

5.9. "MG" - Metagaming - використання OOC інформації, якою ваш персонаж не володіє "по RP" | Mute 15-60 хвилин / Demorgan 20-90 хвилин / WARN / Ban 2-5 днів.
Покарання - Mute 30 хвилин.

4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 30-360 хвилин / Ban 1-14 днів / HardBan 1-7 днів.​
Примітка: образи, спрямовані на персонажа, мають бути чіткими, без двояких трактувань, щоб не виникало сумнівів, що вони адресовані саме персонажу.​
Покарання - Mute 60 хвилин.

Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі